Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
śmieciarz pewnie szybko oddalił się z tego miejsca. Zły dzień to miał właściciel tej osobówki. Pewnie zobaczywszy wybitą szybę, zaczął drążyć monitoring i w ten oto sposób upubliczniony mamy ten film.
pracowałem na śmieciarce ale takiego czegoś nigdy nie miałem , ale za to miałem bezdomnego w kontenerze na smieci i prawie bym go przemielił

Filemon napisał/a:
Mogłeś udać że go nie zauważyłeś, byś zrobił dobry uczynek dla ludzkości.pracowałem na śmieciarce ale takiego czegoś nigdy nie miałem , ale za to miałem bezdomnego w kontenerze na smieci i prawie bym go przemielił

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
Mogłeś udać że go nie zauważyłeś, byś zrobił dobry uczynek dla ludzkości.
dobry uczynek to byś zrobił jakbyś tym pustym łbem wyp🤬olił o ściane.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie