Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polaki nie dość, że by od tych czarnych dostali
wjeb,to jeszcze ich żonki,siostrunie i dziewczyny by im się oddały hahahahaha
Twoja na pewno, chujowa kopio loaloi.
Twoja na pewno, chujowa kopio loaloi.
Śmieszni jesteście polaczki, śmieszny jest was rasizm podczas gdy wasze kobiet masują się paluszkami fantazjując o tych jak to wy mówicie małpach,a co niektóre spełniają swoje fantazje kiedy tylko nadarzy się okazja...kurwa w sumie to mi was żal hahahaha
Śmieszni jesteście polaczki, śmieszny jest was rasizm podczas gdy wasze kobiet masują się paluszkami fantazjując o tych jak to wy mówicie małpach,a co niektóre spełniają swoje fantazje kiedy tylko nadarzy się okazja...kurwa w sumie to mi was żal hahahaha
Powiedz mi proszę, na to niedojebanie umysłowe cierpisz od dziecka czy to po jakimś wypadku? To ze cie matka kiedys wywiozla do Niemiec na szparagi nie zrobi z ciebie swiatowca. "Wy polaczki", "was polaczki", a buc jeszcze niedawno mył mi na światłach szybę w samochodzie. Przegrales życie misiu, ja to wiem, Ty to wiesz i każdy tutaj to wie. A teraz odpisz sobie i nazwij mnie polaczkiem, ulzyj sobie cipciu. Jutro wstajesz na zmywak. Tak przy okazji to w fantazjowaniu to Ty tu jesteś mistrzem, trzymaj się stulejo.
Powiedz mi proszę, na to niedojebanie umysłowe cierpisz od dziecka czy to po jakimś wypadku? To ze cie matka kiedys wywiozla do Niemiec na szparagi nie zrobi z ciebie swiatowca. "Wy polaczki", "was polaczki", a buc jeszcze niedawno mył mi na światłach szybę w samochodzie. Przegrales życie misiu, ja to wiem, Ty to wiesz i każdy tutaj to wie. A teraz odpisz sobie i nazwij mnie polaczkiem, ulzyj sobie cipciu. Jutro wstajesz na zmywak. Tak przy okazji to w fantazjowaniu to Ty tu jesteś mistrzem, trzymaj się stulejo.
No cóż, też jestem polaczkiem także to już świadczy że mam jakieś niedojebanie mózgowe,ale w mniejszym stopniu nizywy bo ja się przynajmniej wstydzę swojego pochodzenia, pozdrawiam
No cóż, też jestem polaczkiem także to już świadczy że mam jakieś niedojebanie mózgowe,ale w mniejszym stopniu nizywy bo ja się przynajmniej wstydzę swojego pochodzenia, pozdrawiam
Brawo tygrysie
Polaki nie dość, że by od tych czarnych dostali
wjeb,to jeszcze ich żonki,siostrunie i dziewczyny by im się oddały hahahahaha
Nie no, słuchajcie! Dajcie mu spokój! Przecież wiadomo, że murzyni, jak tyko by chcieli, to by cały świat zawojowali i wpierdol dosłownie wszystkim dzidami spuścili. Biali mieli przed nimi taką trwogę i taki szacunek mieli dla nich, że ich za darmo bez biletów przez ocean przeprawiali...
Nie no, słuchajcie! Dajcie mu spokój! Przecież wiadomo, że murzyni, jak tyko by chcieli, to by cały świat zawojowali i wpierdol dosłownie wszystkim dzidami spuścili. Biali mieli przed nimi taką trwogę i taki szacunek mieli dla nich, że ich za darmo bez biletów przez ocean przeprawiali...
Nieistotne co tam biali z nimi kiedyś robili,liczy się to co czarni robią z waszymi polskimi laseczkami internetowi husarze
Chcesz chusteczkę?
Nieistotne co tam biali z nimi kiedyś robili,liczy się to co czarni robią z waszymi polskimi laseczkami internetowi husarze
Twoja matka to nie wszystkie
Jak któraś jest w głębi duszy szmatą, to nic nie poradzisz. Choćbyś nie wiem jak tłumaczył, to się gównem uwala. Z drugiej strony inne społeczności śmierdzą bez wyjątku i to od urodzenia...
Napisz wprost że mama była na last minute w egipcie i masz sniadego braciszka, a nie wylewasz tu swoje żale, a może żona? Tak? Trafiłem? To dla tego pimpuś jest taki rozgoryczony? Prawda? Idź do psychologa bo masz naprawdę jakiś problem. Te twoje marzenia o sniadym kochanku świadczą o twojej prawdziwej orientacji, nie ukrywaj tego, my Cię zaakceptujemy. To już drugi filmik gdzie odpisujesz się nad cudownoscią ciemnoskórych, spójrz prawdziwe w oczy kryptogeju i zaakceptuj samego siebie.
Napisz wprost że mama była na last minute w egipcie i masz sniadego braciszka, a nie wylewasz tu swoje żale, a może żona? Tak? Trafiłem? To dla tego pimpuś jest taki rozgoryczony? Prawda? Idź do psychologa bo masz naprawdę jakiś problem. Te twoje marzenia o sniadym kochanku świadczą o twojej prawdziwej orientacji, nie ukrywaj tego, my Cię zaakceptujemy. To już drugi filmik gdzie odpisujesz się nad cudownoscią ciemnoskórych, spójrz prawdziwe w oczy kryptogeju i zaakceptuj samego siebie.
Gdybym był gejem to w żaden sposób bym z tym nie walczył,gdybym miał czarnego brata to bym z tym nie walczył natomiast wy walczycie że swoimi myślami, wypieracie świadomość tego jak jesteście śmieszni w porównaniu do czarnych i arabów, walczycie z tym że każda kobieta wybierze czarnego a nie łysiejącego Polaka z brakami w uzębieniu mimo, że zdaje się wam że jesteście od nich lepsi... smutne.Pozostaje wam tylko rasistowskie szczekanie i tylko w internecie,bo twarzą w twarz nawet byście słówkiem nie pisnęli czarnemu,bo wpierdol murowany
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów