Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdybym był gejem to w żaden sposób bym z tym nie walczył,gdybym miał czarnego brata to bym z tym nie walczył natomiast wy walczycie że swoimi myślami, wypieracie świadomość tego jak jesteście śmieszni w porównaniu do czarnych i arabów, walczycie z tym że każda kobieta wybierze czarnego a nie łysiejącego Polaka z brakami w uzębieniu mimo, że zdaje się wam że jesteście od nich lepsi... smutne.Pozostaje wam tylko rasistowskie szczekanie i tylko w internecie,bo twarzą w twarz nawet byście słówkiem nie pisnęli czarnemu,bo wpierdol murowany
Jasne, każda kobieta wybierze czarnego, bo każdy Polak jest lysiejacy i ma braki w uzębieniu. Masz sto procent racji. Czarni w końcu zawojowali cały świat. A biedny pimpuś siedzi smutny w domu i się wstydzi bo jest polaczkiem i nie jest wystarczająco czarny. Ta wasza żałosna logika przepraszania za wszystko co nie jest czarne albo sniade. Widzisz misiu problem w tym że to nie my tu mamy kompleksy tylko Ty. Weź się w garść, znajdź sobie dziewczynę czy chłopaka. I przestań wylewać tu swoje żale nad białymi polaczkami. Jak ci się marzy takie Multi kulti, wyjedź na zachód i zacznij wreszcie żyć. Zasymiluj się z czarnymi, zrób co tylko chcesz ale zacznij żyć. Nam zostaw nasz rasizm, a my zostawimy tobie twoje uwielbienie dla hebanu. To by było na tyle, śmiej się dalej z naszej polaczkowatosci i dalej wstydź się bycia naszym bialym rodakiem. Trzymaj się.
Murzyn typ dostał strzała leży a kurwa mu jeszcze na głowe skoczy i kopnie....
I jak tu z takim bić się honorowo....
Veltur srertur chuj ci w dupę, kogo obchodzi kogo lubisz lub komu ciągniesz podwawelska...
Kurwa szacun. Widać, że chodzisz na kółko teatralne w gimnazjum.
Ja bym kurwa chciał zobaczyć jakie to gówno rzadkie dostanie wyroki bo dla mnie to co odpierdoliła małpa w pomarańczowym to zwyczajna próba morderstwa.
Już pomijam, że to tępe skurwysyny a kolor skóry oczywiście jak zwykle zupełnie przypadkowy a widok rodem z animal planet to złudzenie optyczne.
Jak TO chce żebym TO traktował jak człowieka to niech TO się zachowuje jak człowiek a nie gorzej niż pierdolone zwierzęta bez mózgu.
I żeby nie było, że rasistowsko to takie samo mam zdanie o każdym kto się tak zachowuje bez względu na kolor skóry, orientację płciową czy wyznanie.
Jeden chuj czy to jebany bambus, czy pierdolony polski dresiarz Sebastian w stadzie z karynką i andżeliką po niedzielnym kościele, czy jakiś pedał albo ciapak.
Oceniam ludzi po zachowaniu a na tym filmie nie widzę ludzi.
Nie widzisz, że małpy o banana się biją?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów