18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Zły dzień w złym miejscu.
de_Sade • 2019-09-20, 21:24
Lubisz siedzieć przy oknie, a zostały tylko miejsca w przejściu... Zdaje się, że ten murzyn też dostał gorszą miejscówkę :/

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S................r 2019-09-21, 1:55 4
Pimp187 napisał/a:

Gdybym był gejem to w żaden sposób bym z tym nie walczył,gdybym miał czarnego brata to bym z tym nie walczył natomiast wy walczycie że swoimi myślami, wypieracie świadomość tego jak jesteście śmieszni w porównaniu do czarnych i arabów, walczycie z tym że każda kobieta wybierze czarnego a nie łysiejącego Polaka z brakami w uzębieniu mimo, że zdaje się wam że jesteście od nich lepsi... smutne.Pozostaje wam tylko rasistowskie szczekanie i tylko w internecie,bo twarzą w twarz nawet byście słówkiem nie pisnęli czarnemu,bo wpierdol murowany

Jasne, każda kobieta wybierze czarnego, bo każdy Polak jest lysiejacy i ma braki w uzębieniu. Masz sto procent racji. Czarni w końcu zawojowali cały świat. A biedny pimpuś siedzi smutny w domu i się wstydzi bo jest polaczkiem i nie jest wystarczająco czarny. Ta wasza żałosna logika przepraszania za wszystko co nie jest czarne albo sniade. Widzisz misiu problem w tym że to nie my tu mamy kompleksy tylko Ty. Weź się w garść, znajdź sobie dziewczynę czy chłopaka. I przestań wylewać tu swoje żale nad białymi polaczkami. Jak ci się marzy takie Multi kulti, wyjedź na zachód i zacznij wreszcie żyć. Zasymiluj się z czarnymi, zrób co tylko chcesz ale zacznij żyć. Nam zostaw nasz rasizm, a my zostawimy tobie twoje uwielbienie dla hebanu. To by było na tyle, śmiej się dalej z naszej polaczkowatosci i dalej wstydź się bycia naszym bialym rodakiem. Trzymaj się.
Zgłoś
ramiltor 2019-09-21, 4:00
małpie figle
Zgłoś
Tymotekspokomłotek 2019-09-21, 7:30
Na pierwszą myśl przychodzi mi film "Planeta małp"
Zgłoś
silwerbalk 2019-09-21, 9:08
Kurwa typ dostał strzała leży zasada ma dość zostawiasz...
Murzyn typ dostał strzała leży a kurwa mu jeszcze na głowe skoczy i kopnie....
I jak tu z takim bić się honorowo....
Zgłoś
Herhard 2019-09-21, 9:38
Dzień jak codzień w ZOO
Zgłoś
Gaiseric 2019-09-21, 14:26 1
Nie karmcie tego gówno-trolla...

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
TB303 2019-09-21, 15:13 2
mit2 napisał/a:

Nie karmcie tego gówno-trolla...

Co ja na to poradzę, że za nic mam etykę i lubię pośmiać się z ludzi upośledzonych umysłowo?
Zgłoś
rafalzmarek 2019-09-21, 17:31
Veltur srertur chuj ci w dupę, kogo obchodzi kogo lubisz lub komu ciągniesz podwawelska...
Zgłoś
Smoku 2019-09-21, 18:08 1
Żaden człowiek nie ucierpiał na filmie.
Zgłoś
Bedejot 2019-09-21, 20:54
Im więcej będę oglądał takich akcji, tym częściej jakiś murzyn dostanie wpierdol.
Zgłoś
Respektuj 2019-09-21, 22:53
on go przecież nie chciał zabić, tylko w emocje go poniosły. Nie ma kar to ludzie nie używają mózgu. Uważam tak już poważnie, że takie coś powinno się uważać za próbę zabójstwa
Zgłoś
~Velture 2019-09-22, 11:06
rafalzmarek napisał/a:

Veltur srertur chuj ci w dupę, kogo obchodzi kogo lubisz lub komu ciągniesz podwawelska...

Kurwa szacun. Widać, że chodzisz na kółko teatralne w gimnazjum.
Zgłoś
donkapusta 2019-09-22, 21:20
Tu komentarz p. Czubówny komentarz by się przydał.
Zgłoś
qmaverickq 2019-10-29, 18:11
~Velturałkę napisał/a:

Ja bym kurwa chciał zobaczyć jakie to gówno rzadkie dostanie wyroki bo dla mnie to co odpierdoliła małpa w pomarańczowym to zwyczajna próba morderstwa.
Już pomijam, że to tępe skurwysyny a kolor skóry oczywiście jak zwykle zupełnie przypadkowy a widok rodem z animal planet to złudzenie optyczne.
Jak TO chce żebym TO traktował jak człowieka to niech TO się zachowuje jak człowiek a nie gorzej niż pierdolone zwierzęta bez mózgu.
I żeby nie było, że rasistowsko to takie samo mam zdanie o każdym kto się tak zachowuje bez względu na kolor skóry, orientację płciową czy wyznanie.
Jeden chuj czy to jebany bambus, czy pierdolony polski dresiarz Sebastian w stadzie z karynką i andżeliką po niedzielnym kościele, czy jakiś pedał albo ciapak.
Oceniam ludzi po zachowaniu a na tym filmie nie widzę ludzi.

Nie widzisz, że małpy o banana się biją?
Zgłoś
Wiewór 2019-10-30, 12:42
Co jak co ale trzeba przyznać, że wyjebał mu z laczka w łeb po mistrzowsku.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem