Pokaz skurwysyństwa w wykonaniu kierownika pociągu i pasażer, który koniecznie chce jechać tym pociągiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a czy Wy naprawdę nie widzicie, że ten pociąg stoi jakby na łuku? i konduktor stojąc w drzwiach na końcu, nie mógł dostrzec tego typka przy pierwszym wagonie? ja pierdole..
ale to, że później, gdy już go widział i się nie zatrzymał, to dobrze
ale to, że później, gdy już go widział i się nie zatrzymał, to dobrze
@kmsm1990 Bzdura. Facet ma wszystkie przystanki ustalone co do minuty i dostanie zjeby za KAŻDE spóźnienie. Załóżmy, że na każdym przystanku się tak spóźnią o minutę - i wtedy robi się z tego pół godziny. No bo jak dla jednego poczeka, to czemu dla następnych nie? Na pociąg przychodzi się wcześniej i trzeba wziąć pod uwagę ewentualne korki itd. bo takie jest życie.
Wystarczy, że pociąg przyspieszy o parę km/h barany i nikt by się nie spóźnił.
Sam jesteś baran i ignorant. Przyśpieszanie pociągu wiąże się z dodatkowymi kosztami. W skali krajowej to są duże pieniądze. Nie wiesz, że więcej energii idzie na przyśpieszenie pojazdu niż na jazdę ze stałą prędkością?
Savannah, No tak, bo zawsze wszędzie ludzie się spóźniają. Gdyby było tak jak piszesz to już kilka razy pociąg by mi uciekł z pod nosa A wiesz że istnieje coś takiego jak komunikacja między maszynistami? Jeśli jeden pociąg ma opóźnienie, a jedziesz z przesiadką to ten drugi może poczekać nawet kilka minut. Przyspieszanie pociągu....policz sobie o ile i jak często trzeba przyspieszyć pociąg i wtedy zobacz jak procentowo zwiększą się wydatki na jego napędzanie. Szukasz problemu tam gdzie go nie ma. Tu chodzi o zwykły ludzki odruch, a nie liczenie, że jeden spóźniony podniesie wydatki o "kosmiczne" kwoty. Troche więcej empatii w tym skurwiałym świecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów