Pokaz skurwysyństwa w wykonaniu kierownika pociągu i pasażer, który koniecznie chce jechać tym pociągiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógł chuja wyciągnoc z tych drzwi, zabrac mu radio i rozjebac o ziemie, a pociąg 500km dalej
Tylko pedały i zagubione swagi potrafią spóźnić się na spóźniony pociąg.
Oto moja tajemnica wiary.
Oto moja tajemnica wiary.
to nie tramwaj kurwa! Dziad odpalił nitro i nie dało rady się zatrzymać hehe
jak sie kurwa schował jebany udając ze go nie ma a później perfidnie wylazł jakby się kurwa nic nie stało...
wkurwiają mnie tacy ludzie jak coś zrobią i myślą że nikt nic nie widział
kilka ładnych lat temu w Zakopanem widziałem jak facet biegnie do jadącego już pociągu, konduktor nie chciał go wpuścić ale zaczął wrzeszczeć że rodzinę ma i dzieci w pociągu to się zatrzymali
wkurwiają mnie tacy ludzie jak coś zrobią i myślą że nikt nic nie widział
kilka ładnych lat temu w Zakopanem widziałem jak facet biegnie do jadącego już pociągu, konduktor nie chciał go wpuścić ale zaczął wrzeszczeć że rodzinę ma i dzieci w pociągu to się zatrzymali
To już PKP lepsze, bo nie raz widziałem jak pociąg zatrzymywał się jeszcze raz przy peronie żeby ktoś zdążył wsiąść.
Mi kiedyś uciekł ostatni powrotny do domu, to go na rozjeździe na piechotę dogoniłem i wskoczyłem na sprzęg. Dało radę tak jedną stację przejechać.
O już kurwa, skurwysyństwo. Facet zamykając drzwi melduje gotowość do odjazdu i nie będzie zatrzymywał pojazdu i robił opóźnienia wszystkim tym którzy zadali sobie minimum trudu i przyszli na czas tylko dlatego bo jakaś pizdunia tego nie potrafi.
Dobrze zrobił !
Dobrze zrobił !
Kilka razy widziałam jak ruszający pociąg się zatrzymuje żeby zabrać spóźnialskiego.
A raz jak jeden się wyjebał na ryj, tak mu się spieszyło. Chyba z litości się zatrzymali
A raz jak jeden się wyjebał na ryj, tak mu się spieszyło. Chyba z litości się zatrzymali
Savannah napisał/a:
O już kurwa, skurwysyństwo. Facet zamykając drzwi melduje gotowość do odjazdu i nie będzie zatrzymywał pojazdu i robił opóźnienia wszystkim tym którzy zadali sobie minimum trudu i przyszli na czas tylko dlatego bo jakaś pizdunia tego nie potrafi.
Dobrze zrobił !
Minuta opóźnienia wyjazdu jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Na szczęście w PKP potrafią poczekać a czasem nawet zatrzymać się
W szwedzkiej telewizji kiedys był spot, na ktorym matka z dziećmi biegnie w deszczu do autobusu, kierowca nie poczekał i odjechał. Puenta- "chcesz aby autobusy jeździły punktualnie, to sam bądź punktualny". Tyle w temacie.
"Pokaz skurwysyństwa" ??? to jest "pokaz głupoty" i to tego pasażera..... spóźnił się to jego wina dlaczego kilkasetosób ma być spowolnione przez to ??? może ten pasażer spóźnił się bo obciągał pałe arabowi właśnie a ja mam przez to cierpieć ? kij mu w sranie ma szczęście, że mu nóg nie ujebało...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów