Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Film ucięty w najlepszym momencie
Bez kitu czemu ktoś to zrobił XDXD Dosłownie scena jak z kreskówki.
Czemu nie zabiją sierściucha?
bo trzymają go w razie odwiedzin konkurencji, pójdzie na pierwszy ogień
"Ja przytrzymam drzwi równie zajebiście co ty, dawaj Makumbo, opatrz rękę!"
Film ucięty w najlepszym momencie
Prawda. Ale zastanawia nie po kiego chuja takie drzwi. U nich cały rok gorąco w chuj, przed robakami raczej to nie uchroni, przed próbą włamania tym bardziej. Przed wiatrem? Może. Chyba, że to ma służyć prywatności, jak u nas rolety w oknach.
Prawda. Ale zastanawia nie po kiego chuja takie drzwi. U nich cały rok gorąco w chuj, przed robakami raczej to nie uchroni, przed próbą włamania tym bardziej. Przed wiatrem? Może. Chyba, że to ma służyć prywatności, jak u nas rolety w oknach.
Jak to po co? Przeca widać na filmiku, że to drzwi chroniące przed złymi psami
Widząc złodzieja w kuchni, John (husky syberyjski), zaatakował przestępcę i ugryzł go w rękę i nogę. Zwierzę zostaje następnie uwięzione za drzwiami, a przestępca uniemożliwia ich otwarcie.
Złodziej został zaatakowany przez psa po włamaniu do domu w Cerâmica Cil w południowej strefie Teresiny. Pogryziony przez psa, poprosił właścicieli posesji o zabranie go do szpitala.
Sprawa, opublikowana 15 września 2022, miała miejsce we wczesnych godzinach porannych 8 września 2022 i została nagrana przez domową kamerę bezpieczeństwa.
Pies na medal!
... za pierdolenie "zły pies"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów