Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo panuje debilne przekonanie, że koń > świnia/krowa/drób/dziczyzna/królik/ryby itd. i do tego to ślicznie PR'owo wygląda jak się wykupi konia z rzeźni. szkoda, że nikt nie mówi co dalej z nimi się dzieje.
Ja regularnie wpierdalam kabanosy z koniny i śmiało mogę polecić bo są o niebo lepsze i zdrowsze od wieprzowych i drobiowych.
Żałuję, że tak ciężko dostać cokolwiek z koniny w naszym kraju.
Ale zdajesz sobie sprawę, że pierdolisz jak 15 latek z szeroko pojętym niedojebaniem mózgowym ? Wpierdalaj nawet własne gówno, kogo to obchodzi ?
Czy robisz z siebie tutaj twardego złodupca bo wpierdalasz koninę ?
Wystarczy poznać historię kk i mieć dwie szare komórki żeby się połapać o co chodzi. Przeczytaj sobie katoliku drugie przykazanie Boże w biblii(księga wyjścia) i wyrzuć wszystkie figurki i obrazki matki boskiej z domu albo przyznaj że wierzysz w kościół a nie w Boga.
Ale zdajesz sobie sprawę, że pierdolisz jak 15 latek z szeroko pojętym niedojebaniem mózgowym ? Wpierdalaj nawet własne gówno, kogo to obchodzi ?
Czy robisz z siebie tutaj twardego złodupca bo wpierdalasz koninę ?
Ależ mi pocisnąłeś!
A teraz idź przytul sobie drzewo czy co tam robisz w czasie wolnym od jedzenia trawników.
Ależ mi pocisnąłeś!
A teraz idź przytul sobie drzewo czy co tam robisz w czasie wolnym od jedzenia trawników.
Ty naprawdę masz umysł dziecka, życiowego przegrywa co swoje ego próbuje pompować pierdoleniem o kabanosach z koniny
Szczerze powiedziawszy to mam najgłębszym zakamarku dupy co ty wpierdalasz, czy to mortadela z psa czy kiełbasa z konia
Niestety większość ludzi nie ma pojęcia że religia to jedynie narzędzie do kontroli i spinają dupy jak ktoś otwarcie mówi że nie uznaje żadnej religii.
@FanatiCS Jedyne narzędzie do kontroli?? Toś dojebal..
Wiem, że większość ludzi to debile i spędzając kilkanaście, kilkadziesiąt lat w swojej ojczyźnie nie potrafią nauczyć się pisać w swoim ojczystym języku, ale nie sądziłem, że są osobniki tak ograniczone, że w wieku 33 lat nie potrafią w nim czytać.
Rożal ogólnie fajny chłop. Lubi rzucać się w oczy i trochę gwiazdorzy, ale mimo wszystko po kilku obejrzanych wywiadach polubiłem go, bo mądrze gada na różne tematy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów