📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ostatnio wracam sobie z pracy autobusem nocnym ( siedze przy oknie ) i siada obok mnie opór najebana dziewczyna i zasypia ( mysle sobie porucham ) ale nie wazne jedziemy tak i co zakret w prawo ona jest coraz blizej by zajebac ryjem o podłoge spadając z fotela wiec delikatnie ja podtrzymuje bo szkoda młodego ryja , i tak całą droge do mojego domu ratowałem jej ryj przed masakrą. kiedy przyjechalem na swój przystanek delikatnie oparłem ją w drugą strone o szybe i wysiadłem myśląc sobie " tu nasze drogi musza sie rozejsć , musisz radzić sobie sama , jestes juz duża dziewczynką "
i kiedy autobus ruszył z przystanku w dalszą podróż w nieznane , podstępna grawitacja dopadła moją przyjaciółkę podróży i zajebała nią srogo o glebe co widziałem jeszcze przez chwile przez drzwi.
wniosek jest jeden : kobieta poza kuchnią powinna mieć opiekuna / stróża inaczej zginie .
i kiedy autobus ruszył z przystanku w dalszą podróż w nieznane , podstępna grawitacja dopadła moją przyjaciółkę podróży i zajebała nią srogo o glebe co widziałem jeszcze przez chwile przez drzwi.
wniosek jest jeden : kobieta poza kuchnią powinna mieć opiekuna / stróża inaczej zginie .
niech rzuci kamieniem ten kto nie mial podobnie.
no moze bez tego telemarku
no moze bez tego telemarku
@up mnie zazwyczaj kierowca budził na pętli autobusowej
54 sekundy oglądania, aby zobaczyć jak upada na glebę. Oddaj mi ten czas!
Można oglądać od 0:50 bo wcześniej nic się nie dzieje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów