18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Ależ oczywiście 2012-09-04, 22:43
@merlin91 - ja nie jestem DJ'em, więc żadnych setów sam nagrywał nie będę. Takie 'wyzwania' są gówno warte i nie na miejscu. Granie z analogowych nośników (placki, taśmy itd.) ma swój niepowtarzalny charakter, nie wspominając już o jakości i barwie dźwięku. Skoro typ ma taki drogi sprzęt i go na niego stać, to niech zainwestuje trochę sosu w woski, bo puścić mp3 na Traktorze czy innym programie do zabawy to nieco inna liga i poziom umiejętności, niż zagrać porządnego seta z płyt.
Zgłoś
Jackyll 2012-09-04, 23:33
Normalnie można się zesrać ze śmiechu
Zgłoś
mutt182 2012-09-05, 0:26 1
no świetny dj który gra tylko z laptopa na autosynchro a słuchawki dla picu ...... brawo takie terac pokolenie każdy teraz jest djem kupuje maca i słuchawki i po prostu mega dj...

pozdrawiam wszystkie brzydkie dziewczyny i wszystkich gejów świata
Zgłoś
wacek6 2012-09-05, 1:12
typo: co to za zespół?
Zgłoś
Blurey 2012-09-05, 1:46
Cytat:

Granie z analogowych nośników (placki, taśmy itd.) ma swój niepowtarzalny charakter, nie wspominając już o jakości i barwie dźwięku.

Cytat:

ja nie jestem DJ'em

Coś Ci nie poszło...

[quote]brawo takie terac pokolenie każdy teraz jest djem kupuje maca i słuchawki i po prostu mega dj... [/qupte]
Tak kurwa kupił cdj2000 dla picu, przeciez kazdego stac na player za 6k
Zgłoś
Coliber 2012-09-05, 6:03
Mogli dać black metal
Zgłoś
s................n 2012-09-05, 18:10
Mr.Lumberjack napisał/a:

Pener Najlepszy wkręt jaki w życiu widziałem, hyhy
Łap piweczko mordeczko

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów