📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
@merlin91 - ja nie jestem DJ'em, więc żadnych setów sam nagrywał nie będę. Takie 'wyzwania' są gówno warte i nie na miejscu. Granie z analogowych nośników (placki, taśmy itd.) ma swój niepowtarzalny charakter, nie wspominając już o jakości i barwie dźwięku. Skoro typ ma taki drogi sprzęt i go na niego stać, to niech zainwestuje trochę sosu w woski, bo puścić mp3 na Traktorze czy innym programie do zabawy to nieco inna liga i poziom umiejętności, niż zagrać porządnego seta z płyt.
no świetny dj który gra tylko z laptopa na autosynchro a słuchawki dla picu ...... brawo takie terac pokolenie każdy teraz jest djem kupuje maca i słuchawki i po prostu mega dj...
ja nie jestem DJ'em
Coś Ci nie poszło...
[quote]brawo takie terac pokolenie każdy teraz jest djem kupuje maca i słuchawki i po prostu mega dj... [/qupte]
Tak kurwa kupił cdj2000 dla picu, przeciez kazdego stac na player za 6k
Mr.Lumberjack napisał/a:
Pener Najlepszy wkręt jaki w życiu widziałem, hyhy
Łap piweczko mordeczko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów