Miałem kiedyś kolegę w pracy, któremu zeszło powietrze z koła pod robotą. Miał zapas, lewarek, klucz do kół, twarde podłoże. Zadzwonił po mamę. Kobitka przyjechała. Na szczęście w porę z roboty wyszliśmy z kolegą zanim zabrała się do zmiany. Pięć minut. Może cztery. Innym razem kolega wyszedł z toalety i żalił się, że nie było papieru. Zapytałem: I co zrobiłeś? Odparł, cytuję: Nic, podciągłem spodnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
TT4 napisał/a:
Miałem kiedyś kolegę w pracy, któremu zeszło powietrze z koła pod robotą. Miał zapas, lewarek, klucz do kół, twarde podłoże. Zadzwonił po mamę. Kobitka przyjechała. Na szczęście w porę z roboty wyszliśmy z kolegą zanim zabrała się do zmiany. Pięć minut. Może cztery. Innym razem kolega wyszedł z toalety i żalił się, że nie było papieru. Zapytałem: I co zrobiłeś? Odparł, cytuję: Nic, podciągłem spodnie.
Ja miałem kolegę, który szedł przez las i zobaczył jak lecą telewizory. Skacząc tyłem na jednej nodze nie przerwał zwiedzania lasu i nieopodal, zaraz obok herbacianego wodospadu zauważył, że tam właśnie sobie uwiły gniazdko. Podrapał się po oku ze zdziwienia.
qwerq123 napisał/a:
Zapytam bo nie wiem, czy takie koła nie trzeba wywarzać ?
Tak, gotujesz 3-5h i wywar dolewasz do środka, operacje powtarzasz 3-5 razy, wtedy jest gotowe.
Jeszcze pomocnik i szybkość jak na pit-stopie w F1.
Masakra, Ja mam problem z oponą w rowerze żeby zmienić bo mi spada zawsze a ten wymienił w kilka sekund oponę kilkaset razy cięższą
Heh chciałbym go zobaczyć jak się bawi z run flatem Taką oponkę ściągnąć to jest problem...
Krak napisał/a:
Za chwilę trza będzie dopompować bo rantami ciśnienie zjebie.
Koniecznie, jeżeli ma się najbidniej kilka setek kilometrów do najbliższego wulkanizatora. Bezapelacyjnie, obowiązkowo.
Takiego koła się nie wyważanie, sypie się specjalny piasek, jest to samoczynne wyważanie podczas jazdy.
Jak mi opona na bliźniaku strzeliła u nas w Polsce to na serwisie niecała godzine wymiana. Tylko że praca polska z przerwą na kawę, bajere i papierosa. Fachowca na filmie widać że ma wprawę. Opon w ciężarówkach się nie wyważa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów