📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Ameryki może nie odkryłem,ale trzeba być na prawdę niedojebanym,żeby odpierdolić taki manewr
Te camaro to był Bumblebee z transformerów czy jak? Chyba opancerzonych nie robią.
Ale się kurwa zawiodłem...jak nie wiesz o co chodzi to nie pasujesz tu.
Lobo24 napisał/a:
Te camaro to był Bumblebee z transformerów czy jak? Chyba opancerzonych nie robią.
nie... wjechał mu kołem w koło dlatego go tak w górę wyjebało,
moze rysuneczek pomoze
chciał lasce przyszpanować jak się kozłuje
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
wina pizdy z mercedesa kilka samochodów dalej który zahamował chuj wie czemu. Jakbym ja miał wymierzyć karę za ten występek, to bym kazał im tam wszystkim wyruchać go w dupę na kolejarza
Najbardziej mnie wkurwiają Janusze, którzy w podobny sposób przejeżdżają przez linię ciągłą włączając się do ruchu, a potem nikogo nie chcą wpuścić jak się już zaczyna przerywana. Za ten cyrk zabrałbym prawko dożywotnio.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów