Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mnie wkurwia zdziczenie i zezwierzęcenie ludzi - leży noworodek żywy a tu chuj sobie nagrywa zamiast zabezpieczyć.
Zabezpieczasz Da Silvę, a ten za 15 lat odbezpieczy i zabezpieczy twój samochód telefon i portfel, oni wiedzą co robią, że nie ratują da silvę.
Różne rzeczy widziałem (na żywo i w necie) i nic mnie tak nie porusza, jak tego typu wypadki, gdzie cierpi tak malutkie dziecko...
Tam pierdolisz pan... Leży gówniak na ciepłym chodniku i drze pizde jakby mu się krzywda działa
Jebana urodziła przez sen
Chyba najebany jesteś, nikt normalny by nie pomagał jakiejś menelicy obrzyganej z żółtaczką, hivem i ptasia grypą
Nawet za duże pieniądze nie dotknąłbym tego bękarta obsranego kloaczym szlamem.
Od zawsze mowilem ze czlowiek napewno pochodzi o małpy tylko ze bialemu mozg sie rozwinal a czarbym pozostal taki jaki jak u malpy
A mnie wkurwia zdziczenie i zezwierzęcenie ludzi - leży noworodek żywy a tu chuj sobie nagrywa zamiast zabezpieczyć.
A to nie jest tak z 9 miesięcy za późno na zabezpieczanie
Czekają na prokuratora. Jest zgon, nie wolno nic ruszać.
A Ty kurwa pedofilem jesteś? Że tak Martwisz się o małe dzieci? Księża też się martwią i małe dzieci...
Ja też się martwię, i nie tylko Ja ale każdego normalnego ruszy taki widok a co dopiero płacz małego dziecka w takiej sytuacji. A ty po prostu nie zabłyśniesz tym razem i piwa nie dostaniesz
Kurwa idealny fizjologiczny poród i dziecko ma się dobrze a oni stoją
Mają biegać?
Wydaje mi się, że jak już jest dziecko, to za późno na zabezpieczanie...
Może nie miał reklamówki?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów