najpierw wyjdzcie z domu a potem mówcie internetowi napinacze. Kozak w necie pizda w świecie. Ciekawe co byscie zrobili gdyby trzeba było walczyc o kraj? Sraka w majtach i bunkier w piwnicy albo za granice byscie spierdalali. A Ci "bandyci" nie zawachali by sie walczyc o swój kraj!
lo kurwa.. to jak sobie chcesz cwiczyc napierdalanie to idz do woja.. tam cie naucza...
Sam jesteś kretynem, przyjedź do Krakowa na derby (albo niech będzie zwykły mecz Wisły) i przejdź się po jakimś osiedlu wiślackim. W ryj na pewno dostaniesz, jak dobrze pójdzie to kosę (wrzuć wtedy foto na harda). Ciekawe jakie bedziesz miał wtedy zdanie.
pieru pierdu, pierdolenie
Jako ciekawostkę dodam, że widziałem raz jak kibol wisły chciał spuścić wpierdol w tramwaju gościowi, (który miał koszulkę i szalik wisły) tylko dlatego, że w rozmowie z kumplem wspomniał, że jest z innego miasta, w którym lokalna drużyna nosi koszulki w pasy (znienawidzona Craxa też ma pasy)
Lekcje w gimbazie się skończyły?najpierw wyjdzcie z domu a potem mówcie internetowi napinacze. Kozak w necie pizda w świecie. Ciekawe co byscie zrobili gdyby trzeba było walczyc o kraj? Sraka w majtach i bunkier w piwnicy albo za granice byscie spierdalali. A Ci "bandyci" nie zawachali by sie walczyc o swój kraj!
czy nie możemy żyć w normalnym kraju?taki kuźwa mądry jesteś? uważasz ze zła opinia kibiców wzięła się z mediów? Więc niech te twoje elitarne 5% kibiców pójdzie w tą samą stronę co Ty po meczu na narodowym.... dla wyjaśnienia, żebyś zrozumiał: 5% z 58000 kibiców mieszczących się na stadionie to ~3000 niewyżytych idiotów którzy wpieprzą nawet słupowi jeśli będzie krzywo stał...a później jeszcze dołączy do nich reszta pojebów i pójdą na marsz w dzień niepodległości...
panowie, patriotyzm nie jest terazz "be", jest bardzo modny wsrod nastolatkow.
Są takie sytuacje, wiem z życia.
Prokurator może jechać najebany, pierdolnąć w słup, poczekać na policje, wejść do radiowozu otworzyć kolejną flachę i kazać odwieść się do domu, a jak by było mało to się może zesrać jeszcze na do widzenia. Prokurator ma immunitet i generalnie karany nie może być, co najwyżej dostać upomnienie od zwierzchnika, ale panowie policjanci nie doniosą na niego bo policja boi się prokuratury i woli z nimi nie zadzierać i grzecznie odwieść pana prokuratora do domu. Takie jest prawo w Polsce i media muszą milczeć w takich sprawach bo uderza to w wizerunek państwa które reprezentuję prokurator. Dlatego nie porównuj księdza do prokuratora bo księdzem może być każdy, a do bycia prokuratorem trzeba długiej drogi nauki, a przypadek z pijanym prokuratorem jest rzadkością, a ksiądz ślubuje przecież wstrzemięźliwość i dlatego pijany ksiądz jest gorszy niż pijany prokurator i trzeba to napiętnować. Amen
"Jak plują to zasłaniam, żeby flagi mi nie zhańbili"
Ja pierdolę! Skąd ten gość się urwał! Co on mówi.
Pierwszy raz słyszę, żeby na kogoś pluto z powodu flagi. Słyszałem natomiast, że kibole wyrywają ławki i rzucają kamieniami w policjantów.
Wyrywają ławki? W parkach? Gdzie?
Na stadionach już dawno nie ma ławek.
Niektóre barany nie potrafią zrozumieć że na tvn zwykle pokazują zadymy z lat 90-tych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów