Tej dajcie Ładę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Tej dajcie Ładę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pralpunkt napisał/a:
Takiej cipie to nawet woza z koniem bym nie dał, na piechotę powinna wszędzie zapie**alać
Jakby to była jej fura za jej kieszonkowe, z jej dochodów z jej biznesu, to byś zmienił zdanie.
Baca5566 napisał/a:
A ja nie rozumiem po co małej, durnej azjatce potężny SUV - nie tylko ta tutaj, one jak dzieci w nich wyglądają.....
A czy to nie jest UK i ich spasiona obywatelka?
Pralpunkt napisał/a:
Takiej cipie to nawet woza z koniem bym nie dał, na piechotę powinna wszędzie zapierdalać
Za te bluźnierstwa karma do Ciebie wróci..synu.
AyCaramba napisał/a:
@up Powinna ciagnąć wóz zamiast konia.
Jak można być aż takim nieogarem?
ona w naplywie stresu przerysowania auta to nie wiedziala czy ma krzyczec czy glupa rżnąć, na załączonym filmie jeszcze nie doszła do tego momentu
Baca5566 napisał/a:
A ja nie rozumiem po co małej, durnej azjatce potężny SUV - nie tylko ta tutaj, one jak dzieci w nich wyglądają.....
W Chinach auto dla panny jest symbolem statusu i gotowości do zamążpójścia za bogatą partię - auto takie koniecznie musi być w kolorze białym i jak najdroższe żeby pokazać, że rodziców stać na wysoki posag (który jest tylko symboliczny bo wiadomo, bogacz nie bierze laski ze względu na posag). Potem przeważnie sprzedaje się takie auto "na szybko" bo mężatce nie wypada jeździć białym autem dlatego rynek aut w Chinach jest specyficzny - nowe auta z salonu w kolorze białym są droższe a używane białe są zabójczo tanie. Nie jest też niczym niezwykłym biały SUV ekskluzywnej marki w białym perłowym kolorze (perłowe są za dopłatą jak wiadomo), z super felgami z najwyższej opcji ale w środku bida-wersja która ma najsłabszy silnik i nie ma nic z katalogu rzeczy za dopłatą - bo auto ma dobrze wyglądać a nie mieć dobre "bebechy"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów