📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
raczej to było gdzieś w środku filmu a nie na końcu
Co to jest dokładnie ten "Zmierzch"?? Blade'a oglądałem a tego nie. Warto wypożyczyć?
Zmierzch to odrodzenie gatunku horrorów - żaden film mnie tak nie przeraził od paru dobrych lat.
popieram przedmówcę, żaden film nie wywołał na mnie takiego wrażenia....
Czy to nie oczywiste ze danielo68 wie co to zmierzch i sobie robi jaja?
vontariel napisał/a:
Zmierzch to odrodzenie gatunku horrorów - żaden film mnie tak nie przeraził od paru dobrych lat.
Obejrzyj sobie Paranormal activity. Ten z kolei mi podniósł poziom adrenaliny
a ja na nim zasnąłem, tak samo jak na zmierzchu 2
rzuber napisał/a:
a ja na nim zasnąłem, tak samo jak na zmierzchu 2
No ja wtedy odkryłem nowe zastosowanie popcornu. Świetne zatyczki do uszu
Niezła komedia romantyczna. Można obejrzeć.
bober88 napisał/a:
Czy to nie oczywiste ze danielo68 wie co to zmierzch i sobie robi jaja?
To nie demoty a Sadistic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów