Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie chciałbym żeby ktoś mnie tak pieścil. A już bynajmniej mojego matizka ;*

Tak sie parkuje np. we francji. nikt nie zostawia tam auta na recznym albo na biegu zeby nie bylo wiekszych szkód
malo kto tez jezdzi SUVami heh.

gdyby to bylo moje autko zaj🤬bym go a jak bylby większy ode mnie to bym mu pozniej opony po przebijal psi c🤬j

Jangcy napisał/a:
nie chciałbym żeby ktoś mnie tak pieścil. A już bynajmniej mojego matizka ;*
Mówisz że masz matiza?

@ a mi się skojarzyło z "rozjechał cię żółty lanos sk🤬ysynu"

Pluton ktos wyj🤬 z tym textem 100 000 lat temu ale widze ze do Ciebie dopiero dotarl. Troche własnej inwencji Pajacu
Ps czekam na jakis rysunek w stylu o rly? itp
Ps czekam na jakis rysunek w stylu o rly? itp
sycylijczycy tez parkują wyłącznie w ten sposób. wiem, że Polska dąży do osiągnięcia 'zachodniego poziomu życia', jednak proszę, nie przejmujmy tego zwyczaju!
jak by mi w audiczce zderzaczek obdarł to bym sprawdziljak gleboko hak mu w chłodnice wejdzie

@Jacek86s
dobrze ci powiedzial. a nastepnym razem jak bedziesz chcial koazaczyc przez internet pooddychaj sobie gleboko i policz do 100. jak ochota nie przejdzie to licz do 1000
dobrze ci powiedzial. a nastepnym razem jak bedziesz chcial koazaczyc przez internet pooddychaj sobie gleboko i policz do 100. jak ochota nie przejdzie to licz do 1000
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie