18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zmodowany Skyrim
violaoo • 2012-11-27, 22:56
Gra z przed roku, a silnik jeszcze starszy... a co się stanie, gdy nainstalujemy na Skyrima 100 różnych modów? Efekt może byc zachwycający.

a tutaj filmik jednego z ''moderów''.

a tu kolejny filmik innego ''modera''

Przed napisaniem tego posta poinstalowałem troche tych modów, i nie powiem, gra wygląda genialnie, gdyby nie spadek fpsów z 60 do 20
Zgłoś
V................n 2012-11-27, 23:08 1
Podaj konfigurację kompa na którym uświadczyłeś takiego spadku. A i stronka do modów proszę
Zgłoś
uookie 2012-11-27, 23:08 54

fb.com/uookie
Zgłoś
rockface123 2012-11-27, 23:08 13
super, za 10-20 lat gdy każdy będzie miał komputer z kartą graficzną 1 terabajt i ilość ramu w terabajtach pogram sobie na tych modach

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
pkh 2012-11-27, 23:51 3
Już wiadomo kto zajebał komputer z NASA
Zgłoś
violaoo 2012-11-27, 23:54
Vladimir Putin napisał/a:

Podaj konfigurację kompa na którym uświadczyłeś takiego spadku. A i stronka do modów proszę

strona z najwieksza ilością modów dostępna -> Tutaj

a moj sprzęt -> Asus g74sx
Zgłoś
C................m 2012-11-28, 0:49 9
Na laptopie grać w takie gry , toster forever
Zgłoś
LilBe 2012-11-28, 9:37 12
max co odpalam to Heroes III...
Zgłoś
R................s 2012-11-28, 10:12
sam wgrałem kilka modów, ale nie graficznych bo by mi komp się zesrał.
Zgłoś
b................� 2012-11-28, 10:51 7
LilBe napisał/a:

max co odpalam to Heroes III...

Większy fun miałem z Hirołsów niż z tego Skajrima
Zgłoś
jurek91 2012-11-28, 20:36 1
na 100% bede miał ze 70 fpsów na moim GF 210 z E2200

aj tam aj tam xD
Zgłoś
malinp 2012-11-28, 20:42 4
jurek91 napisał/a:

na 100% bede miał ze 70 fpsów na moim GF 210 z E2200

Ta, a z podjary 70fapsów
Zgłoś
o................n 2012-11-28, 20:44 1
Mam Asusa G74SX i zainstalowałem sobie również i spadek FPS jest duży, ale można częściowo go zrekompensować instalując najnowsze sterowniki (tylko Geforce, jak coś) BETA stworzone dla Far Cry 3.

geforce.co.uk/whats-new/articles/nvidia-geforce-310-64-beta-drivers-released

Mam GTX 560M 2GB.

PS: czasem się zastanawiam, co by było, gdyby wyłapać tych wszystkich najlepszych moderów, dać im jakiś dobry scenariusz na grę, licencję na oprogramowanie średniej półki i z 1 milion budżetu.
Zgłoś
SzybkiSasza 2012-11-28, 20:50
Mnie trafiał szlag, jak w standardowej wersji nie mogłem włączyć AA, bo się cienie i tekstury rozjeżdżały... Urok niekompatybilności z Radeonami, potem to poprawili
Zgłoś
d................k 2012-11-28, 20:53
Chuj z waszymi lapkami
Co to za song w tle drugiego filmiku?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów