📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Wystarczy popatrzeć na skocznię i widać, że to się nie może udać jadąc z taką prędkością . Niepojęte jest dla mnie to jak można nie zauważać takich oczywistości.
Mniej legendarne niż skok przez cheesburgera, za to nadal efektowne.
Pojebało jej się z miotłą.
Fajna na żonę. Można ją napierdalać, a ona wstanie jakby nic się nie stało
Wina właściciela który wypuścił z kuchni
z tyłu dobra, ale ryj straszny. Dobrze, że go sobie rozjebała
Może i durna, ale właśnie taki model zmywarki się przydaje. Żarcie zrobi, pozmywa, ciuchy wypierze, ładna to i do wyra się nadaje.
Patrząc na stan mojego zlewu jak i moje umiejętności gotowania, zastanawiam się czy ja jednak nie facet . Na dzikim zachodzie mogłabym sobie właśnie taką zmywarkę wziąść, ale w Polandii ciągle musi być 1 kobieta 1 menszczyzna...
Patrząc na stan mojego zlewu jak i moje umiejętności gotowania, zastanawiam się czy ja jednak nie facet . Na dzikim zachodzie mogłabym sobie właśnie taką zmywarkę wziąść, ale w Polandii ciągle musi być 1 kobieta 1 menszczyzna...
Jestem ekspertem ponieważ we wcześniejszym temacie przeczytałem opinie eksperta co gra w Ski Jump. Za mała prędkość na progu.
no jest wysoko kurwa jest wysoko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów