📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
CrazyEdek napisał/a:
Zmywarka na skuterze
to chyba jakaś motorynka ale chuja się znam to się wypowiem...
Powinna teraz obciągnąć w ramach przeprosin, za rozlanie piwa...
Kutasiarz napisał/a:
Sądząc po śmiechu w tle, jednego kolesia ta sytuacja rozjebała na łopatki
Raczej rozjebała mu łopatkę.
Banda zjebów, zamiast podejść pocieszyć a później poruchać to walą z niej bekę
Seba31 napisał/a:
Banda zjebów, zamiast podejść pocieszyć a później poruchać to walą z niej bekę
To tak nie funkcjonuje. Masz typowe myślenie internetowego spermiarza. "Będę miły to zarucham" nie tędy droga.
Kutasiarz napisał/a:
To tak nie funkcjonuje. Masz typowe myślenie internetowego spermiarza. "Będę miły to zarucham" nie tędy droga.
Chuj mnie obchodzi co myślisz, wyśmiewanie kogoś nie czyni Cię fajnym (nawiązuje do publiczności), połowa z nich pewnie odjebala by ten sam manewr na tym wozidle
Ładnie wykurwiła łysemu z bani!
Fakt, samo bycie miłym nie wystarczy. Trzeba też zmywarkę napoić wódą i sprawić wrażenie, że masz w chuj hajsu. Wtedy na 99% zmywara da ci się zerżnąć.
Kutasiarz napisał/a:
Fakt, samo bycie miłym nie wystarczy. Trzeba też zmywarkę napoić wódą i sprawić wrażenie, że masz w chuj hajsu. Wtedy na 99% zmywara da ci się zerżnąć.
I standardowo trzeba ryja przykryć ustami... co one mają za głupi nawyk?
NiemiecWaszPan napisał/a:
Ładnie wykurwiła łysemu z bani!
Poważnie, musisz sprawiać wrażenie?
Teraz to zaczynam ci współczuć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów