18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Zmywarki w naszych czasach
amteuszek • 2016-10-07, 18:48
Szkoła, prezentacja o najważniejszych wynalazkach typu samolot, metro, nagle pada pytanie nauczycielki:
-Dlaczego zmywarki stają sie niezastąpione?
Moja odpowiedź
-Bo żaden sprzęt kuchenny nigdy nie będzie miał takich praw jak kobiety.

Jak kogoś nie śmieszą takie "hejty" to:
A) won na kwejka
B) won zmywać naczynia
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry 2016-10-07, 20:00
Wystarczy kabel
Zgłoś
gorczański 2016-10-08, 7:10 19
Co za kurwa debil. Już tłumaczę:
Nauczycielka zadała pytanie dlaczego zmywarki są "niezastąpione"- czyli potrzebne, ważne, przydatne- ewidentnie pozytywne określenie.
A ten debil odpowiada że sprzęt kuchenny nie będzie miał takich praw jak kobiety- co jest zupełnym zaprzeczeniem pozytywnego wydźwięku o zmywarkach.
Reszta klasy zapewne biła brawo bo myślenie dla dzisiejszej młodzieży to kompletna abstrakcja.
Zgłoś
żmij 2016-10-08, 8:57 16
amteuszek napisał/a:

Jak kogoś nie śmieszą takie "hejty" to:
A) won na kwejka
B) won zmywać naczynia

To nie "hejt" tylko debilizm. Nie śmieszy mnie, a ponieważ nie jestem kobietą musisz wyjebać mnie na kwejka. No dalej; próbuj.
Zgłoś
KrisCFC 2016-10-08, 9:40 6
e3s33 napisał/a:

To nie "hejt" tylko debilizm. Nie śmieszy mnie, a ponieważ nie jestem kobietą musisz wyjebać mnie na kwejka. No dalej; próbuj.

On Cię wyjebie i wrzuci to na kwejka.
Zgłoś
żmij 2016-10-08, 9:48
@up
Cóz... To ponoć wolny kraj. Niech próbuje.
Zgłoś
FrasQs 2016-10-08, 14:31 19
Typowe poczucie humoru dla walikonia któremu mama podsuwa jedzenie pod nos a do dziewczyn boi się odezwać i wyładowuje złość w internecie "hejtując" kobiety, w dodatku typ karze nam wypierdalać na kwejka gdy nie spodoba nam się jego subtelne w chuj poczucie humoru, jeśli dla ciebie dziewczyna to chodząca zmywarka to lepiej szanuj ręcę bo będą ci potrzebne na reszte życia.
Zgłoś
Dexterous 2016-10-08, 16:48
Ni to hejt, ni to żart. Po prostu chujoza
Zgłoś
czarnykun 2016-10-09, 12:33 5
amteuszek kolejny waleczny samiec alfa koniobijca, trafiłeś w dobre miejsce, już Cie ponad 20 osób powitało w klubie. Kobieta, którą tak mocno chciałeś obrazić, zagięła Cie ( nawet nie mając takiego zamiaru ) jednym prostym pytaniem, którego po prostu nie zrozumiałaś mała, szczekająca pipo.
Zgłoś
Aldous 2016-10-09, 12:47 2
Może jakbyś się nie pucował że jesteś autorem wypowiedzi i nie próbował być taki "sadolowy" po żarcie to może by to odrobinkę śmieszyło. A tak wyszedłeś na nadętego gimbusa, prawdopodobnie walikonia.
Zgłoś
kam332 2016-10-09, 12:57 4
Z takimi żartami, to sam idź na kwejka.
Zgłoś
odbytmacieja 2016-10-09, 13:02 2
Co za Imbecyl tutaj pisze niewybredne teksty porównujące kobiety do zmywarek a w domu pod pantoflem i to mamusi bo z takim myśleniem to żony na pewno nie ma maminsynek pierdolony !
Zgłoś
minetek 2016-10-09, 14:12
amteuszek,

a lekcje już odrobione???
Zgłoś
amteuszek 2016-10-09, 15:18
Wasze komentarze bardziej mnie bawią niż połowa żartów na tej stronie zdecydowanie bardziej wolę siedzieć w szkole niż po 10h w pracy :3

PS Do osob ktore sie oburzyly:
To jest sadistic a nie jakies demotywatory czy inny kwejk, tu sie wstawia czarny humor, a jesli dla was takie cos jest za mocne, to to nie jest miejsce dla was.
Zgłoś
czarnykun 2016-10-09, 15:30 14
Tylko czekałem rozpuszczony kurwiu aż sie odezwiesz
Dociera do Ciebie, że to żaden humor? Użytkownik @gorczanska wyjaśnił dokładnie, że jesteś debilem, który nie potrafi zrozumieć prostego pytania i sam się zaorałeś tym "zartem" "sadolu" od siedmiu boleści.

A i nie podcieraj sobie dupy tym chujowym i klepanym od lat sloganem "to sadistic a nie kwejk/demotywatory/chujwieco
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem