konfrontacja szczupłego, skocznego i zwinnego jegomościa, ze spasionym skurczybykiem. Bo grubasy nie raz pokazały na co ich stać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
htp napisał/a:
Po co ci szekle, jedziesz do Izraela?
Abraxiu zapraszał na macę, nigdy nie jadłem to sobie myślę; pojadę.
A szekle się przydadzą żeby jakąś Palestynkę na targu kupić coby żonę wyręczała w sprzątaniu
@Abraxus
Ja na Twoim miejscu dałbym je "janlewowi" lub "poligonowi" - niech swoją sadisticową "walkę" z żydami, przemienią w czyny, jak sabotaże, defraudacje itd.
Ja na Twoim miejscu dałbym je "janlewowi" lub "poligonowi" - niech swoją sadisticową "walkę" z żydami, przemienią w czyny, jak sabotaże, defraudacje itd.
Nie mogę. Jak na Żyda przystało mdli mnie na samą myśl, że miał bym komuś oddać moje żydowskie dobra ukradzione Polakom
ale to są bzdury. Dali na przeciwko grubasa małego chudzielca. Dajcie tam przeciętnego wzrostu faceta 175 o wadze ok. 80kg to jak z kopa wyjebie w brzuch jak ten mały to grubas fikołka zrobi
Pajacowanie na pokaz. Takiego wieloryba to trzeba po nogach walić, najlepiej w rzepki
Abraxus napisał/a:
Żydzi mu śmierdzo a ich szekle już nie
pecunia non olet, więc nie wiem czemu się dziwisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów