18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
znaczenie masy.
Gdzio90 • 2018-04-20, 11:52
konfrontacja szczupłego, skocznego i zwinnego jegomościa, ze spasionym skurczybykiem. Bo grubasy nie raz pokazały na co ich stać.

"Z szanowania wzajemnego wypływa moc wielka w chwilach trudnych."

Józef Piłsudski
Zgłoś
WeedLover 2018-04-20, 12:07 36
Najpierw masa, potem rzeźnia.

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
Zimmerman 2018-04-20, 12:19 1
Jak się można do takiego stanu bezużyteczności doprowadzić. Niech mu na mordę skoczy tak nogami to zobaczymy czy prosiakowi masa pomoże
Zgłoś
gadman 2018-04-20, 12:39
suchy zapomnial o stawach u grubego
Zgłoś
pazuzu 2018-04-20, 13:02 4
I czego ten filmik dowodzi ? potwierdza reguły znane z lekcji fizyki. Przecież jak by mieli się bić to szczupły by wyprowadził 10 ciosów zanim gruby by podniósł ręke
Zgłoś
s................k 2018-04-20, 13:12
ja pierdole jaki tucznik
Zgłoś
100Burned 2018-04-20, 13:23
Po tytule myślałem że coś się stało gangsterowi- celebrycie
Zgłoś
GrzegorzToronto 2018-04-20, 13:51 1
jeden cios sięgający skroni lub potylicy i pada wieprz na plecy a masa jego powoduje zawał serca...
Zgłoś
Wiewór 2018-04-20, 13:52 10
Dobry tank! Ja bym go wziął do drużyny jakbym szedł szukać skarbów.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
100Burned 2018-04-20, 14:07 1
Abraxus napisał/a:

jakbym szedł szukać skarbów.

Masz na myśli składniki na macę?
Zgłoś
-................- 2018-04-20, 14:15
Kiedyś taki klocek około 190 cm wzrostu i 120 kilo wagi rozpędził się, chcąc mnie staranować. Tuż przed zderzeniem zaparłem się nogą do tyłu, łokcie na czoło i pochyliłem się w jego kierunku. Oczywiście mnie przewrócił, ale sam trafił do szpitala. Fizyka jest dziwką
Zgłoś
Wiewór 2018-04-20, 14:22 2
100Burned napisał/a:

Masz na myśli składniki na macę?

Nie mam czasu sam robić macy. Kupuję gotową a dzięki zaoszczędzonemu czasowi mam kiedy liczyć szekle od Pana Sorosa.

-Ernest Hemingway

Zgłoś
100Burned 2018-04-20, 14:33
Abraxus napisał/a:

Nie mam czasu sam robić macy. Kupuję gotową a dzięki zaoszczędzonemu czasowi mam kiedy liczyć szekle od Pana Sorosa.

Dej trochę tych szekli, nie bądź żyd
Zgłoś
htp 2018-04-20, 14:41 1
100Burned napisał/a:

Dej trochę tych szekli, nie bądź żyd

Po co ci szekle, jedziesz do Izraela?
Zgłoś
Wiewór 2018-04-20, 14:54
@up wydało się. Pa jaki sprzedajny. Żydzi mu śmierdzo a ich szekle już nie

-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów