📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Fajna dziewczyna, uśmiechnięta taka a nie te zblazowane wydziarane księżniczki co za karę robią
i tak to kurwa jest, ubrana w koszulę starszego brata, bez makijażu i tak jakiś chuj się dopierdoli...
najgorsze to, że ta czarna świnia nie lata za swoimi samicami z wielkimi dupami, tylko przypierdala się do normalnej dziewczyny
najgorsze to, że ta czarna świnia nie lata za swoimi samicami z wielkimi dupami, tylko przypierdala się do normalnej dziewczyny
No właśnie w USA tacy są ludzie. Uśmiechnięci, życzliwi wobec klientów i nie zachowują się jakby łaskawie pracowali. Przeciwieństwo Polaków w pracy. Pracowałem tam 5 lat na zielonej karcie, cenne to były dla mnie doświadczenia.
Podkreślam jeszcze, że mówię o ludziach, żeby było jasne, bo ze zwierzętami tam jest róznie, tak połowa mimo to jest też normalna.
Małpie powinni łapy za to przy dupie uciąć
Twoja grażyna też ma spasioną dupę i oglądasz młodsze dupy w sieci
halman podaj tytuł wałka muzy jaki użyłeś?
widzisz polaczku: walenie konia - robisz to źle
Powiedziała do murzyna "wynoś się stąd" - w USA to nie możliwe
Dziwne, myślałem że kobiety lubią długie czarne pały. Nawet numeru mu nie dała?
Walikonik xD zachciało mu się białej kobiety, niech spieprza brudas do siebie!
Niech przyjeżdża do p0lski, tutejsze kobiety chętnie spróbują czarnej pały:
pl.m.wikipedia.org/wiki/Simon_Mol
pl.m.wikipedia.org/wiki/Simon_Mol
Na małpę po prawej ludzie przychodzą popatrzeć.
Małpa po lewej idzie między ludzi, by się pokazać.
Małpa po lewej idzie między ludzi, by się pokazać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów