ale opięta ta dupa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
te paski to chyba z kevlaru są albo z jakiegoś innego super mocnego materiału...
To czosnek.....Cebula lepiej smakuje... i pachnie.
To oznacza tyle, że internet mnie ogłupia i staję się jak Brytyjczycy, którzy nie wiedzą jak wygląda ziemniak! Pomocy!
ona ma dwie dupy
Na biologii nie uczą o czosnku tylko o hemoglobinie.
Silent Man napisał/a:
A już myślałem, że o hemoroidach...Na biologii nie uczą o czosnku tylko o hemoglobinie.
a ja myślałem, że o stułbiach. przylaszczkach, pantofelkach, cytozie i takich tam
co jak co, ale gorset to jej musial Pudzian zawiazac, zwykly smiertelnik nie dalby rady.
80% moich lekcji było o hemoglobinie. Niektórzy nauczyciele są dość fanatyczni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów