📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żona pyta Męża :
- Kochanie przeczytać ci twój horoskop???
Mąż:
- Czytaj
Żona:
- Praca: gwiazdy się uśmiechają
Przyjaciele: gwiazdy się uśmiechają
Sex: gwiazdy wręcz pokładają się ze śmiechu...
- Kochanie przeczytać ci twój horoskop???
Mąż:
- Czytaj
Żona:
- Praca: gwiazdy się uśmiechają
Przyjaciele: gwiazdy się uśmiechają
Sex: gwiazdy wręcz pokładają się ze śmiechu...
Oraz ateizmu, zwłaszcza wersji gimbo-trendy.
Nie trzeba wierzyć - znaki istnieją
@Archilus - słusznie prawisz , polać mu.
@pietras_ja i tak bardziej jest wkurwiający katolicyzm, w jakiejkolwiek wersji.
Znaki zodiaku nie trzeba odbierać wprost, ale założę się, że każdy w minimalnym stopniu jest podobny do swojego opisu.
Grisz napisał/a:
Znaki zodiaku nie trzeba odbierać wprost, ale założę się, że każdy w minimalnym stopniu jest podobny do swojego opisu.
Opisy są tak ogólnikowe, że każdy spokojnie wpasuje się we wszystkie. To samo tyczy się wróżb.
pietras - mądrzejsza jest wiara w wymyślone rzeczy, gdzie do wyboru masz setki tysięcy bogów i istot nadnaturalnych (między innymi katolicyzm, czyli religię wywodzącą się z zaratusztrianizmu) czy po prostu przyjęcie świata na zasadach empirycznych takim, jakim on jest? Sam sobie odpowiedz na to pytanie
@milosciprzyjazn
A które z tych ,,zasad empirycznych" zaprzeczają istnieniu Boga? Oczywiście chodzi o takie, które mogą być bezsprzecznie udowodnione - nie ośmieszajmy się teorią ewolucji, wielkim wybuchem, zupą krzemową, czy datowaniem wieku Ziemi przez naukowców.
A które z tych ,,zasad empirycznych" zaprzeczają istnieniu Boga? Oczywiście chodzi o takie, które mogą być bezsprzecznie udowodnione - nie ośmieszajmy się teorią ewolucji, wielkim wybuchem, zupą krzemową, czy datowaniem wieku Ziemi przez naukowców.
Ateizm to WIARA, że nic nadnaturalnego nie ma. Wiarą być przestanie, gdy jakimś cudem przebadamy Wszechświat i stwierdzimy że nic tam nie ma.
Cytat:
Oraz ateizmu, zwłaszcza wersji gimbo-trendy.
To żaden wstyd niewierzyć w mity. Zdrowe podejście.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów