Wyjaśnił mu dosadnie że dzieci się nie zaczepia w Polsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko fajnie, ale ja chcę nagranie z tej kamery telewizyjnej 😛
Siadło !!
Brawo policja. Popisali sie jak zawsze. Mozna na nich liczyc
[ Dodano: 2024-09-13, 22:46 ]
Wedlug naszej policji mozna komus wyjebac deska z gwozdziem w twarz i to nie jest powod do zatrzymania chociazby na izbę wytrzezwien
[ Dodano: 2024-09-13, 22:46 ]
Wedlug naszej policji mozna komus wyjebac deska z gwozdziem w twarz i to nie jest powod do zatrzymania chociazby na izbę wytrzezwien
A jakaś szmata już biegnie na pomoc kozojebcowi
brn91 napisał/a:
Za taki opis i sianie fermentu powinien być permanentny BAN.
Dzięki za ten link
Tez tak mysle, piwko dla Was.
[ Dodano: 2024-09-14, 08:09 ]
Pietrushka napisał/a:
Dobry masz podpis w stopce hahah
Bez kitu dobry ma, ja sobie to zapisalem nawet xD
Też uważam, że powinien być ban za takie manipulowanie faktami.
"ja pierdole" pewnie chodziło o to, że pierdoli się z tym ciapatym
POLTERGAIST napisał/a:
obstawiam wersję pierwszą, brodaty to upadlinski zbok
co ty ? twojej starej nie poznałeś podczas zaburzeń hormonalnych przy menopauzie? poszło jej w brode i wąsy, a bóbr owłosiony jak żubr.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów