📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Ta szmata ma równie brudną osobowość jak brudny jest ten kibel.
Ja podziwiam i szanuję - że wyciągnęła telefon jak jej wpadł.
Nie rozbiła z siebie księżniczki - tylko naprawiła błąd

cavern69 napisał/a:
Ja podziwiam i szanuję - że wyciągnęła telefon jak jej wpadł.
Nie rozbiła z siebie księżniczki - tylko naprawiła błąd
Błąd niby naprawiła ale z drugiej strony gdyby myślała PRZED a nie PO i przed posadzeniem sraki przypomniała sobie, że nosi telefon w kieszeni na dupie to by się tak nie stało.
Pewnie było to jak na tym gównianym tiktokowym filmiku gdzie gadała podczas srania a w drugiej trzymała papier i jak już było po wszystkim to odruchowo podtarła sie telefonem zamiast papierem

To ja polece klasykiem - zerżnąłbym ją tak, że długo by szukała zębów w tym kiblu

Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Ta szmata ma równie brudną osobowość jak brudny jest ten kibel.
Wywnioskowałeś po tym, że dla rozrywki poszła na koncert, zamiast dawać dupy po sąsiadach, jak ten bezzębny wycieruch z którym się spotykasz?
Żartuję, wszyscy dobrze wiedzą, że ten rodzaj mizoginii jak twój cec🤬je typów, którzy nigdy nie r🤬ali i to bynajmniej nie z własnej woli
W forcie I Salos Soglio w Siedliskach jest sobie wielostanowiskowy sracz betonowy. Kilku cwanuch, acz głupich bo się pochwaliło, odkopało wejście do dna tego sracza. Weszli tunelem i wydobyli sporo precjozów z 1ww głownie odznaczenia. J.w. wskazałem a że się pochwalili to tyle mieli. Nie wiem gdzie te znajdy medale teraz są. Internet milczy
Ja p🤬lę! Rozumiem, wpadł jej telefon do kibla. Zdarza się, ale żeby nagrywać jak się go wyciąga a potem jeszcze udostępniać to miliardom ludzi to trzeba być pop🤬lonym imbecylem!
na końcu powinno być logo serwisu TOi Toi a nie tik tok a tak btw szkoda że to nie stepująca siostra i że jej ręka w tym sraczu nie utknęła
czarnybombelek napisał/a:
Wywnioskowałeś po tym, że dla rozrywki poszła na koncert, zamiast dawać dupy po sąsiadach, jak ten bezzębny wycieruch z którym się spotykasz?
Żartuję, wszyscy dobrze wiedzą, że ten rodzaj mizoginii jak twój cec🤬je typów, którzy nigdy nie r🤬ali i to bynajmniej nie z własnej woli
To ktoś z twojej rodziny, że jej tak bronisz? Wybacz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie