18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
c................6 2011-10-26, 16:20 1
I wyżej podpisany...
Zgłoś
staffior 2011-10-26, 17:00
Cytat:

Płeć cyklop28
...... Dzisiaj stare kurwy wracają z pracy zjebani idą bawić się się z dziećmi.. odpalając xboxa i rodzą się takie kurwy, hejterzy i neobahory.

nie dość, że rodzicom pojechałeś to jeszcze o sobie nie ładnie pod koniec piszesz
Zgłoś
j................3 2011-10-26, 18:13
dla mnie ma to ten sam sens :
wuja kazik kupił za pierwszą kuroniówkę aparat w biedro i nagrał obiad,grill party i bawiące się smarki
Zgłoś
Exoone 2011-10-26, 19:05
@up
wtedy wuja kazik musiałby pracować na kamerę z rok
Zgłoś
cyklop28 2011-10-26, 20:23
@staffior

Sam jestem kurwa rodzicem... więc jestem w pierwszej grupie kurew. Jestem, więc mam prawo .. i huj
Zgłoś
jankol 2011-10-26, 20:24
Fajne dupy na filmie
Zgłoś
A................l 2011-10-26, 20:43
Miło obejrzeć film na którym Polska była naprawdę wolnym krajem.
Zgłoś
asd1235 2011-10-26, 21:25
przeskoczylem od razu do 0:20 i myslallem ze goscia na szubienicy wiesza ,a on po chwili zeskakuje usmiechniety i mysle wtf ? ;o
Zgłoś
Pan Mularz 2011-10-26, 23:44
powerlogers napisał/a:

Jestem z Żagania Ciekawe gdzie to dokładnie jest? Masz tego więcej?

Niestety, nie mam.

Dymekx napisał/a:

A co ma się spodobać na tym filmiku ludziom "bardziej inteligentnym". "O... o, wrzucę jakiś filmik z dwudziestolecia międzywojennego, który posłuży jako źródło historyczne do prac magisterskich. Bo wszystkie klatkujące, czarno-białe i w chujowej jakości filmy są dla ludzi inteligentnych". Kolęś ja tu widzę lekkoatletę i pana z psem, nawet Doktor z Noblem stwierdził by, że ten film jest gówno wart dla ludzi z poza tego środowiska. No może w małym stopniu przyda się jako wskazówka do geografii historycznej. Ten film "zadowoli" w równym stopniu debila jak i intelektualistę, koniec rozprawy.

Jak mawiał Stanisław Jerzy Lec:
Samowystarczalni umysłowo są jedynie geniusze i głupcy.
Podobnie jest z tym filmem. Ludzie troszkę bardziej inteligentni dostrzegą w tym filmie więcej niż tylko "lekkoatletę i pana z psem".
Zgłoś
Andrev 2011-10-27, 0:18
no stary wszystko fajnie ale ci się portale pojebały, tu jest sadistic a nie Sensacje XX wieku
a tytuł filmu powinien być: Oni jeszcze nie wiedzą..

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
i................1 2011-10-27, 2:53
po prawdzie sadol nie jest dobrym miejscem na tego typu filmiki gdyż 90% tu obecnych jest złakniona krwi,sexu, brutalnosci itd. ażeby doceniać tego typu videoteke trzeba mieć chociaż podstawy historii...
Zgłoś
C'est Ca 2011-10-27, 8:53
@powerlogers Wpisz sobie ten tytuł na YT. Jest tam ich więcej.
Zgłoś
Groch_007 2011-10-27, 16:17
brylant1412 napisał/a:

ciekawe gdzie oni są pochowani

No ul. Korzuchowskiej hahha
Zgłoś
Kaciaj 2011-10-27, 16:47
Adrianol napisał/a:

Miło obejrzeć film na którym Polska była naprawdę wolnym krajem.

Żagań wtedy był niemiecki ?
Zgłoś
D................l 2011-11-21, 17:29
Film sam w sobie nie ma żadnej ciekawej treści, ale ciekawi mnie (może jestem niedouczony i głupi, ale nie wiem tego) jak oni to zrobili, że nie rzuca się w oczy to, że jest on czarno-biały. Takie wrażenie jakby był kolorowy. No cholera. Naprawdę wyjątkowo dobrze im to się udało.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów