📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Dobra fajnie , ale kurwa dlaczego bali sie wyjść z kanału?czy to jakieś przestępswo?
Fajnie fajnie co prawda pracując w kopalni zjeżdzam troche niżej ale takie wyprawy gdy chodzą po kanała i tak ciekawe
Jak ich znalesc na YT? Bo na kanale sci fun ale bjjb raczej nie
Jestem ciekaw kiedy ktoś na poważnie się do nich przypierdoli i będzie koniec zabawy. Zawsze znajdzie się jakiś pokurw, któremu nawet najlepsza inicjatywa zaczyna przeszkadzać.
ich kanał na YT z takimi filmikami to DMRandomStuff
A tu kurwa niespodzianka i pół wioski żydów w kanale xD
jebać cebulaków i kato prawicowców!
Czysto? - CZYSTO nosz kórwa
a co do Jerzego to myśleli chyba że im postawi kratę piwa i spuści się z radości.
Czysto? - CZYSTO nosz kórwa
a co do Jerzego to myśleli chyba że im postawi kratę piwa i spuści się z radości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów