Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie kojarzysz, bo jesteś debilem. Tłumaczenia też nie zrozumiesz, bo jesteś debilem.
Nie no, jak sam pytam to jestem otwarty ma nowe informacj.
Zupełnie jak twoja matka która rozchyla nogi dla czarnuchów
Głupie kurwiszcze. Głosowaliście to macie. Pies was jebał razem z nią, ciapatymi i tymi głupimi kurwami.
debilu TVP jest mniej upolityczniona niż kiedykolwiek, a tym bardziej skończyła być pisowską tubą propagandową. Ludzie głosowali aby odsunąć złodziejską mafię pisowską i ukrócić rozkradanie budżetu, a TVP zatrudnia kogo chce. Może się Tobie nie podobać, nie oglądaj.
debilu TVP jest mniej upolityczniona niż kiedykolwiek, a tym bardziej skończyła być pisowską tubą propagandową. Ludzie głosowali aby odsunąć złodziejską mafię pisowską i ukrócić rozkradanie budżetu, a TVP zatrudnia kogo chce. Może się Tobie nie podobać, nie oglądaj.
Debilu? Tak twoja matka do cibie mówi zjebie? Pewnie że nie oglądam od jakiś 15 lat. To gorsze szambo niż pisowwska gebelsowska propaganda. Jakim trzeba być śmieciem żeby zatrudniać osobe opluwającą polski mundur.
Nie będzie przeklęta kurwisko wstrętne.
Niech jej smród nogi powykręca. taka starożytna klątwa.
Głupie kurwiszcze. Głosowaliście to macie. Pies was jebał razem z nią, ciapatymi i tymi głupimi kurwami.
ej, lachociągu - głosowaliśmy żeby twój pedał z ekipą przestali kraść a ta sucz była i jest do odstrzału.
tak samo jest potrzebna jak i ty, pisowski frajerzyno.
Ty tak serio??? Wierzysz w to co majaczysz? 😀
ej, lachociągu - głosowaliśmy żeby twój pedał z ekipą przestali kraść a ta sucz była i jest do odstrzału.
tak samo jest potrzebna jak i ty, pisowski frajerzyno.
Morda peowski pedale.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów