Wraca do TVP i poprowadzi nowy super program "Cudowne lata". Będziemy się uśmiechać jeszcze bardziej niż już jesteśmy uśmiechnięci :**
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mogę patrzeć na tą szmatę.
Pocieszające jest to, że na jej FB, w zasadzie wszystkie komentarze fanów są na jeden temat.
Pocieszające jest to, że na jej FB, w zasadzie wszystkie komentarze fanów są na jeden temat.
Głupie kurwiszcze. Głosowaliście to macie. Pies was jebał razem z nią, ciapatymi i tymi głupimi kurwami.
Ale wiecie że jeszcze nie mamy w domach telewizorów których nie da się wyłączyć ani zmienić programów? Ja na TVP nie byłem już chyba z 10 lat i o tym programie dowiaduję się tylko z takich wrzutek
A co do tej blond kurwy to ktoś się dziwi że znalazła miejsce dla siebie? Kurwa kurwie łba nie urwie
A co do tej blond kurwy to ktoś się dziwi że znalazła miejsce dla siebie? Kurwa kurwie łba nie urwie
Pierre_Dolec napisał/a:
Ale wiecie że jeszcze nie mamy w domach telewizorów których nie da się wyłączyć ani zmienić programów? Ja na TVP nie byłem już chyba z 10 lat i o tym programie dowiaduję się tylko z takich wrzutek
To, że ty akurat nie oglądasz nie oznacza, że wcale za to nie płacisz z podatków.
Kurwie-Szatan dali na nazwisko ! Jaranie się cwelebrytami to pedalstwo!
Nome napisał/a:
ciekawe komu ona druta ciągnie, że znowu się załapała
Nie musi ciągnąć, wystarczy, że ma antypolskie poglądy i jest rozpoznawalna. Idealna gadająca małpa do uśmiechniętej telewizji.
wtyu napisał/a:
Znana i lubiana Basia Kurdej-Szatan ;**Wraca do TVP i poprowadzi nowy super program "Cudowne lata".
Pierre_Dolec napisał/a:
Nie musisz oglądać ale płacić na to już tak😐
Nie kojarzę jej, a widzę spory hejt na nią, streści ktoś co zrobiła?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów