📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Trochę zbyta amatorskie jak na sprzęt wojskowy, ale terrorystom, do ataku na tłum może się przydać niestety
Idealne do patrolowania "no go zone" w zachodniej Europie - oczywiście teoretycznie tylko bo oficjalnie rządy tych nowoczesnych krajów Europy zachodniej twierdzą, że nie ma takich stref w ich tolerancyjnych krajach.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Po następnej wojnie światowej zostaną zgliszcza. Co innego strzelać do cywilów patrząc im w oczy co innego mieć ich na wyświetlaczu LCD słabej jakości (celowo słabej, efekt psychologiczny). Atomówki rozjebią miasta, drony będą polować na niedobitków. Już nie wspomnę, że jak kolega na górze zauważył byle talib może tego użyć do siekania w tłum. Po chuj komu ta technologia (drony cywilne o takiej sile nośności)? To ewidentnie jakiś Soros sponsoruje. CIA zamiast odjebać po cichu gościa doprowadzi do tego, że zginą setki...
Ten znany rusek to nie rusek. Kolo nawija z pseudo-ruskim akcentem i tyle. Poszukaj sobie.
Ale wiecie, że to Amerykaniec, który zresztą poszedł siedzieć za maryśkę?
skywalker75 napisał/a:
Trochę zbyta amatorskie jak na sprzęt wojskowy, ale terrorystom, do ataku na tłum może się przydać niestety
Ty sam jesteś wojskowy... zwykły dron dji czy inny chuj z doczepionym pistoletem automatycznym.
Typ ma jakiś uraz do manekinów?
Czy to nie przypadkiem "FPSRussia"? Swoją drogą, już od 2 lat jego kanał jest 'martwy'.
To fake, CGI + wybuchy z ładunków umieszczonych w manekinach. Ale FPSRussia polecam, szczególnie materiał o AA 12.
chujowy fejk.
@up a jakby tak wyjaśnić dlaczego, a nie nędznie powtarzać do zesrania fejk, fejk? Może dlatego, że każda broń palna ma odrzut i takie strzelanie z drona jest praktycznie niemożliwe, przynajmniej nie z takiego małego gówna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów