18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
qucharz69 2014-02-28, 11:32 23
Piecho po 10 minutach na bank by się odwodnił ;p
Zgłoś
~tip.top 2014-02-28, 11:35 244

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Steewie 2014-02-28, 16:01 5
Już bym chyba wolał wyklepanym powypadkowym samochodem jeździć niż tak obślinionym przez burka ;/
Zgłoś
mateusz243 2014-02-28, 16:25 1
Jebaniec jak sie slini
Zgłoś
matti1987 2014-02-28, 16:46
He he... i tapicera do prania..
Zgłoś
maksymilian45 2014-02-28, 16:47 1
O mało nie zwymiotowałem..
Zgłoś
Kolka122 2014-02-28, 17:14 9
Kurde nie znoszę takich śliniących się psów. Z cyklu "Trudne sprawy":
Dosyć niedawno byłam odwiedzić brata (studiuje w innym mieście) i jego współlokatorka miała psa. Chociaż w sumie ciężko to psem nazwać, bo bydle wielkie jak krowa. Jeden z takich, co wyżrą rozmrażające się mięso z miski w zlewie, cały czas stojąc na czterech łapach. No i czas się zbierać, to podnoszę buta, co by go założyć, a ten cały (dosłownie cały) obśliniony. I to jakieś gęste gluty były, a nie taka "kapiąca woda". No kurwa myślałam, że zajebię tego psa. I w bucie i na zewnątrz - wszędzie te gluty! Jedyne szczęście, to to, że dziewczyna brata ma mniej więcej taki sam rozmiar buta i pożyczyła mi jakieś swoje trampki, bo chyba bym boso prowadziła samochód z powrotem do domu.
Zgłoś
Zarammoth 2014-02-28, 17:19
@tip.top:
Nieźle, jeszcze kilka minut i komentarz zbierze więcej piwek niż temat

Zgłoś
Lares86 2014-02-28, 17:33 2
Kuuurwaa, chujowi kapie z mordy, jak mi z pedzla. Wykopał bym gnoja z auta, i uwiązał łańcuchem wokoł drzewa. Acha i zostawił bym mu miskę wody żeby się dłużej męczył.

@Kolka122

To nie była ślina, tylko sperma twojego kolegi. Zaufaj mi. A butów, kobiet i samochodów się NIE POŻYCZA. Życzę powodzenia i powrotu do zdrowia w leczeniu grzybicy stóp.
Zgłoś
qwerq221 2014-02-28, 18:05 1
Ten śliniący się chujek ma przeciek. Ten drugi jest zajebisty
Zgłoś
lukedevil 2014-02-28, 19:51 1
Steewie napisał/a:

Już bym chyba wolał wyklepanym powypadkowym samochodem jeździć niż tak obślinionym przez burka ;/

dzwon do mnie 502502502 same prawie bezwypadkowe zero szpachli lekko walone ale na zbierznosc go nie zbierznosc
Zgłoś
06badoch98 2014-03-01, 1:20
Lares86 napisał/a:

@Kolka122

To nie była ślina, tylko sperma twojego kolegi. Zaufaj mi. A butów, kobiet i samochodów się NIE POŻYCZA. Życzę powodzenia i powrotu do zdrowia w leczeniu grzybicy stóp.

Tylko, że ona odwiedziła swojego BRATA, a nie kolegę! By to jej brat fapał do jej butów?
Zgłoś
pelepele 2014-03-01, 16:31 1
Jak można takie ohydne bydle do auta wpuścić? :/
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów