18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne
Znęcanie się nad słoniem.
xiontZ • 2011-11-13, 23:24
Państwo Bobby i Moira Roberts z Wielkiej Brytanii zostali oskarżeni o znęcanie się nad słoniem znajdującym się pod ich opieka. Film ukazuje złe warunki w jakich żyło zwierze. Nie jestem żadnym zjebem z PETA ale są kurwa granice.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mistrz Agon 2011-11-14, 14:01
Może im się nudziło, a nie odczuwają empatii bo mają niższe od przeciętnego człowieka stężenie serotoniny w pewnych rejonach mózgu. Jak byłem mały, to zabiłem kota w dość okrutny sposób i nie rozumiałem dlaczego wszyscy się z tego powodu oburzają. Dla mnie uderzanie prętem w słonia nie różni się niczym od uderzania prętem w ścianę.
Zgłoś
Mistrz Agon 2011-11-14, 14:33
Znęcanie się nad zwierzętami jest prawnie zakazane, więc lepiej tego nie robić bo można zostać ukaranym natomiast nie wiem o co chodzi ze stronami barykady, muchy i tak wszyscy zabijają, a innych zwierząt nie.
Jeśli masz kręgowca, najczęściej ssaka i mu coś robisz to ludzie tego nie akceptują, karpia na święta się zabija, muchy i komary się zabija oraz świnie, kury i krowy na mięso. Jeśli natomiast szkodzi się ssakom dla zabawy, to ludzie tego nie akceptują, więc lepiej tak nie robić, chyba że bardzo chcesz sprawdzić reakcję.
Zgłoś
zukennuken3d 2011-11-14, 14:42 1
@2up ale kury, swinie, krowy i inne co zjadasz sa zabijane w mozliwie najbardziej humanitarny sposob, nie torturuja kazdego swiniaka, nie napierdalaja go palami. takie zachowanie(te na filmiku) to kurwa bestialstwo i skurwysynstwo w jednym. gdyby slon ogarnal ze w chuja z nim leca to by ich mogl tam ladnie zmielic
Zgłoś
Mistrz Agon 2011-11-14, 14:47 1
Jestem niehonorowy, zabijam muchy bez powodu nie dając im szansy na obronę

Czas popełnić sepuku, splamiłem swoje dobre imię!
Zgłoś
.................. 2011-11-14, 14:48
zukennuken3d napisał/a:

@2up

Aż tak ciężko w nicka kliknąć?
Zgłoś
Maniek188 2011-11-14, 14:52
przywiązać i napier... aż przypomną sobie własne narodziny
Zgłoś
Spajdi666 2011-11-14, 14:54 8
Kochani jesteście naprawdę i gówno mnie obchodzą komentarze ludzi, którzy zaczną ze mnie i mi podobnych robić sobie jaja. Człowiek to człowiek, stworzenie parszywe, które zawsze ma za sobą swoje złe zamiary, swoje własne ja i cholernie dużo syfu w głupich główkach. I dlatego krzywda ludzie mnie nie dotyka i nie obchodzi, bo człowiek na ogół sobie na nią zasługuje. Ale jak widzę cierpienie zwierząt... to krew się we mnie gotuje... bo zwierzęta są jak dzieci. Nierozumne, bezbronne, niewinne, nie zasługujące na ból. I każdy inteligentny człowiek o tym wie.

Lares86: a ja bym dla zabawy upierdoliła Ci przyrodzenie żebyś nie przekazywał swoich lamerskich genów do dalszych pokoleń.
Zgłoś
Mistrz Agon 2011-11-14, 14:57
Maniek188 napisał/a:

przywiązać i napier... aż przypomną sobie własne narodziny

A wszystko z powodu empatii do słonia, potęga współczucia jest wielka!
Zgłoś
Lam3rZ 2011-11-14, 15:06 1
Anonymous~ napisał/a:

Obrazek

jestes zalosny.
Zgłoś
precel55 2011-11-14, 15:54
Jak bym taką kurwe dorwał to bym go chyba tam zajebał tym kijem lał bym go aż by kurwa błagał o litość i by sie takie pedały jebane sadyści kurwa nauczyli
Zgłoś
kamil666000 2011-11-14, 15:58
już wiem dlaczego leniwiec z filmiku niżej sie tak wkurwił
Zgłoś
Ponury Knur 2011-11-14, 16:33
słonie mają uczucia, słoń też człowiek.
Zgłoś
koks997 2011-11-14, 16:35
nie wiem co trzeba miec w glowie aby cos takiego robic ze zwierzetami

mam nadzieje ,ze po odsiadce kilku miłośników zwierząt wpierdoli im tak jakbym ja to zrobil

okropnie jest ogladac cos takiego wiedzac ze nic nie mozna zrobic
mam nadzieje ze pajace nauczyli sie czegos
Zgłoś
~krzys.toxic 2011-11-14, 16:41 1
Zauważyłem jedną chorobę społecznościową przeglądając posty- większość to mocni w gębie. Co jakiś post- ja bym to ja bym tamto, oko za oko i inne bzdurne teksty. Słuszne podejśćie do sprawy ale na papierze, w necie, tylko, że to całkowicie mija się z celem. Co z tego, że ktoś tam anonimowy obrzuca skurwysyńskie zachowanie mięsem potnie tępą żyletką i oleje ciepłym moczem w poście. NIC to NIKOMU nie POMOŻE!! Drażni mnie taka postawa internautów. Każdy pisze co by zrobił ale nikt nic nie robi. Więcej szumu niż rąk do pomocy...

Czas pomyśleć nad czymś bardziej kreatywnym i faktycznie pomóc biednym zwierzakom...

Jest nas tak wielu, że można sobie poradzić ztym problemem.
Zgłoś
1r0n 2011-11-14, 17:59
Nigdy nie ufaj człowiekowi, który nie ma podejścia do zwierząt.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem