Państwo Bobby i Moira Roberts z Wielkiej Brytanii zostali oskarżeni o znęcanie się nad słoniem znajdującym się pod ich opieka. Film ukazuje złe warunki w jakich żyło zwierze. Nie jestem żadnym zjebem z PETA ale są kurwa granice.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1r0n napisał/a:
Nigdy nie ufaj człowiekowi, który nie ma podejścia do zwierząt.
To jedna z tych mądrości rodem z gimbazy?
Potrafie patrzec na ludzkie cierpienia z lekkim poruszeniem ale o wiele ciezej jest mi patrzec na cierpienie zwierzat wyrzadzone przez ludzi. Moze dlatego ze to wlasnie wiekszosc nas jest gowno warta ;]
jaak ja tego KURRRRRRRRR*AAAAAAA NIE CIERPIE!! ; /
niech napierd'alają takich ludzi ile wlezie, torturują (zeby tylko nie zabijali, bo chodzi tu o meczarnie) niech nagrają takich ludzi jak oni się męczą i bede to ogladal z uśmiechem na twarzy...
Ale jak widze jak zwierzęta są tak przetrzymywane i źle traktowane przez czlowiek to aż mi się źle robi, zwierze niczym nie zawiniło... -,-
Powinien się ktoś ukazać się (taki ala hitler) ktory powibija tych wszystkich porąbanych ludzi -,-
niech napierd'alają takich ludzi ile wlezie, torturują (zeby tylko nie zabijali, bo chodzi tu o meczarnie) niech nagrają takich ludzi jak oni się męczą i bede to ogladal z uśmiechem na twarzy...
Ale jak widze jak zwierzęta są tak przetrzymywane i źle traktowane przez czlowiek to aż mi się źle robi, zwierze niczym nie zawiniło... -,-
Powinien się ktoś ukazać się (taki ala hitler) ktory powibija tych wszystkich porąbanych ludzi -,-
Ksawi napisał/a:
Zajebałbym jak psa.... i za kraty ..... cwele pierdzielone;/
Słoń to spoko a pies to już nie? Bes sęsu, obrońco zwierząt.
Skąd w Tobie tyle złości? Jak Ci baba nie daje zawsze możesz wpaść do mnie to pomogę Ci się zrelaksować ;]
P.S.
Szynka Szwarclandzka może być? Dysponuję też gulaszem z dzika, którego skórka leży pod moimi stopami ;] może się skusisz?
P.S.
Szynka Szwarclandzka może być? Dysponuję też gulaszem z dzika, którego skórka leży pod moimi stopami ;] może się skusisz?
sa ludzie i gowna gowna jest to takie cos jak widac na filmiku brak mozgu inny przyklad dazenie do zdobycia pieniedzy bez zadnych skrupulow nawet jezeli trzeba kogos oszukac lub okrasc takze ja jestem za gazowaniem takich oto gowien i bedzie lepiej na swiecie bo jezeli takie gowna sa ludzmi to ja nie wiem kim jestem
Takich ludzi powinni tak samo traktowac jak oni zwierzeta. Na tortury go i tyle
Lares86 napisał/a:
A mnie sie to podoba. Sam chętnie by takiemu słoniowi przypierdolił w łep z kija bejzbolowego, tylko i wyloncznie dla rozrywki.
Dla rozrywki to Ty się kurwa bucu naucz pisać. Pogarda dla Ciebie gimbusie.[/list]
Ktoś tam pisał, że przejmujemy się słoniem, gdy ludzie się wyżynają. Ludzie to kupa zepsutego mięsa, które zawsze było i będzie zjebane. Słoń nic nie zawinił.
Jakis tam koleś pisał ,ze użytkownicy tutaj tylko gadaja i gówno by tym ludziom zrobili gdyby przyszło co do czego
Moim zdaniem kupa osob sprałaby tych drani gdyby zobaczyła ich przed sobą
nie mowie o 15 latkach tylko o normalnch dojrzałych osobach ,którym pieść zaciska sie po oglądaniu własnie takich okropnych filmow
Ja osobiście ładnie obiłbym pyziór tej chudej lamie z filmiku
Jezeli wiesz o co chodzi i nagle znalazłbys sie podczas znecania sie nad takim zwierzeciem a jestes cholernym miłosnikiem zwierząt to ciekawe co bys zrobil
Moim zdaniem kupa osob sprałaby tych drani gdyby zobaczyła ich przed sobą
nie mowie o 15 latkach tylko o normalnch dojrzałych osobach ,którym pieść zaciska sie po oglądaniu własnie takich okropnych filmow
Ja osobiście ładnie obiłbym pyziór tej chudej lamie z filmiku
Jezeli wiesz o co chodzi i nagle znalazłbys sie podczas znecania sie nad takim zwierzeciem a jestes cholernym miłosnikiem zwierząt to ciekawe co bys zrobil
Co do nakurwiania w słonie, przypomniała mi się pewna gra:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów