📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mama kupi nowy..
Bandyta w chuj! Wstawki żałosne..
gacek89 - pierdol się, wszystko jest zajebiste, przynajmniej miał pomysł i poświęcił Nokię z kolorowym wyświetlaczem, nawet kurwa z jebanym aparatem, Ty takiego na oczy pedrylcu zapewne nie widziałeś a już na pewno byś go nie poświęcił , byś tam jeszcze poszedł i ten telefon zajebał
aspire3690 napisał/a:
gacek89 - pierdol się, wszystko jest zajebiste, przynajmniej miał pomysł i poświęcił Nokię z kolorowym wyświetlaczem, nawet kurwa z jebanym aparatem, Ty takiego na oczy pedrylcu zapewne nie widziałeś a już na pewno byś go nie poświęcił , byś tam jeszcze poszedł i ten telefon zajebał
Myślę że masz troszkę zjebane DNA, że aż tak się podniecasz czyimś postem w internecie.
aspire3690 napisał/a:
jak coś się wstawia to się powinno liczyć z krytyką
ech... widać, że gnojek nie żył w czasach kiedy prym wiodły mitsubishi trium i noka 3210 i 3310 a o taki telefon by się zabijano. Kiedy sms kosztował 40 groszy i nikt nie słyszał o sekundowym naliczaniu rozmów.
teraz to im się w dupie przewraca od przybytku a mówią, że kraj w kryzysie...
0 szacunku do rzeczy nabytych. Z resztą na 90 % i tak nie z własnej kieszeni.
teraz to im się w dupie przewraca od przybytku a mówią, że kraj w kryzysie...
0 szacunku do rzeczy nabytych. Z resztą na 90 % i tak nie z własnej kieszeni.
pewnie juz byl rozjebany tel bo nie widac zeby dzialal
@aspire3690-huj ci w ryj
@aspire3690-huj ci w ryj
@jirki Trium był lepszy od 3210, bo miał animowanego motyla, wap i wibracje. No i wyciągana antenka i rozkładana klapka. Graficzne menu. A 3210 miała lepszą baterię, i... tyle. Miałem Triuma, mam sentyment, a 3210 twardy telefon, jeden z pierwszych bez antenki, 6210 to już można porównać. A 6310 to już klasa sama w sobie. Osobiście znam faceta, który ją po dziś dzień używa i ładuje tak co 3 (TRZY) tygodnie. Telefon tylko i wyłącznie do rozmów. Dużo rozmów, jeden z najwyższych abonamentów. Przy przedłużaniu umowy bierze smartfon z górnej półki za złotówkę i daje synowi w prezencie. Znam też osobę, która do dziś używa SE k800i. Nowe telefony idą w łapy 'pociech'.
kiedyś były tzw. 5-cio sekundówki w Erze.
Wbrew pozorom w tym krótkim czasie, bądź ponownie dzwoniąc na 5 sekund, można było się szybko umówić na piwo ze znajomymi, zupełnie za darmo. Warto wspomnieć, że minuta połączenia kosztowała tyle co baton TWIX, a ten kosztował tyle co jedno z tańszych piw.
Niestety nie było naliczania sekundowego i płaciło się za każda rozpoczętą minutę.
Ale co to teraz kogo obchodzi, jak na komunię dzieciaki dostają iPhona...
Wbrew pozorom w tym krótkim czasie, bądź ponownie dzwoniąc na 5 sekund, można było się szybko umówić na piwo ze znajomymi, zupełnie za darmo. Warto wspomnieć, że minuta połączenia kosztowała tyle co baton TWIX, a ten kosztował tyle co jedno z tańszych piw.
Niestety nie było naliczania sekundowego i płaciło się za każda rozpoczętą minutę.
Ale co to teraz kogo obchodzi, jak na komunię dzieciaki dostają iPhona...
Telefon się zepsuł! Siadła pamięć wewnętrzna i nie włączał się. Więc płacz off
Homcio napisał/a:
Telefon się zepsuł! Siadła pamięć wewnętrzna i nie włączał się. Więc płacz off
Jeśli to twój autorski filmik to żal patrzeć na tą chujowiznę co wykręciłeś.
Bo beka tu jest tylko z typa że może być aż tak pierdolnięty żeby kręcić taki chłam i próbować imponować tym gimbusom w necie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów