Bieżnia?! Na chuj na stadionie piłkarskim bieżnia?! Pokaż mi nowoczesny stadion z bieżnią
Normalne bramki - japierdolę, bo w innych ligach są trójkątne w paski okrągłe.
Reklamy - bo o klasie stadionu świadczą reklamy.
Idź do kościoła się pomodlić, tam lubią takich jak Ty.
Były katolik nadaje sie na krytyka
swoją drogą nasuwa się tekścik: ,,DAJ KAMIENIA!!!''
kicolek - z choinki się urwałeś? Tak, są bieżnie na wielu stadionach, często na obiektach będących w naprawdę rewelacyjnym stanie, ale co jeśli klub ma kilkanaście sekcji i ni opłaca im się stawiać dodatkowego stadionu? Aha - nie pisałem, że to jest super nowoczesny obiekt sportowy. Zresztą... Polecam Stadiony Olimpijskie.
Nowoczesny, NO-WO-CZES-NY! Nie chodzi mi tu o gówna typu włoskich San Siro, czy podobnych. Każdy nowy stadion PIŁKARSKI (nie wiem skąd dygresja do olimpijskich, dobrze, że nie napisałeś o lodowiskach ), który należy do KLUBU nie ma bieżni, bo po chuj?
Normalne bramki - tak w niższych ligach są krzywe, nierówna wstawione, a siatki bywają dziurawe, ale to już jest egzotyka najniższych klas b i c.
A w Afryce są zagłodzone na śmierć dzieci, czy to powód, żeby wychwalać Polaków, że są wyżywieni?
Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek na niezadbanym obiekcie typu "proszę o nalot bombowy" widział kiedykolwiek reklamy sponsorów.
"W dupie byłeś, gówno widziałeś."
Pokaż mi w Polsce normalny stadion.
Stadion Lecha. Zapraszam na Bułgarską (obecnie w budowie, ale już czynny).
Były katolik nadaje sie na krytyka
Co w tym śmiesznego, "lol"?
Przejedź się (jeszcze raz?) po świecie, bo nowoczesne stadiony z bieżnią są nadal budowane i nie są żadnym unikatem, a częstym zjawiskiem. Teraz to co drugie miasto chce mieć stadion, który nie będzie służył tylko piłce nożnej (choć sam wolę, by było bez bieżni. Na szczęście często to jest stawiany jako drugi obiekt... Choć są też inne przypadki - Turyn - Stadion Olimpijski tam stoi od kilkudziesięciu lat, a Juventus ze swojego usuwa bieżnię).
Masz taki pogląd na stadiony jakbyś się po za Poznań nie ruszył.
Nie jestem z Poznania. Byłem na wielu stadionach V ligi, gdy jeszcze grałem jako trampkarz i były tam reklamy przeróżnych sponsorów.
Przejedź się (jeszcze raz?) po świecie, bo nowoczesne stadiony z bieżnią są nadal budowane i nie są żadnym unikatem, a częstym zjawiskiem.
Człowieku... Mówimy o stadionach piłkarskich, gdzie do kurwy nędzy robi się teraz takie z bieżnią? No gdzie?!
Teraz to co drugie miasto chce mieć stadion, który nie będzie służył tylko piłce nożnej (choć sam wolę, by było bez bieżni.
Pisałem już, że jak klub chce mieć swój własny stadion to nie zrobi na nim bieżni. Chuj kogo obchodzi co chce miasto, bo ono chciałoby mieć 123 in one.
Choć są też inne przypadki - Turyn - Stadion Olimpijski tam stoi od kilkudziesięciu lat, a Juventus ze swojego usuwa bieżnię
I co w tym dziwnego, bo nie rozumiem?
Nie wiem czy cię to może zdziwi, ale właścicielami stadionów są miasta, a nie kluby. Klub tylko wynajmuje obiekt.Pisałem już, że jak klub chce mieć swój własny stadion to nie zrobi na nim bieżni. Chuj kogo obchodzi co chce miasto, bo ono chciałoby mieć 123 in one.
A co do samej bieżni - mało jest klubów z innymi sekcjami jak piłka nożna?
Ech, szkoda mi już czasu na to. Późno i w ogóle.
A co do stadionu..
Kilka przykładów światowej klasy stadionów piłki nożnej:
Liverpool
Madryt
Monachium
Nie ma bieżni
(Nie podam przykładu Poznania bo wyszłoby, że tylko na Bułgarskiej byłam)
jak wyszedłem z gimnazjum i skończyła się presja p.t. "no co ty kurwa nie lubisz Lechii?" (wtedy dresów jeszcze nie było), przestałem wykazywać jakiekolwiek zainteresowanie polską ligą i jakoś nie żałuję.
Nie wiem co to za liga, ale stadion w Gdańsku, pierwszoligowej już teraz, Lechii też jest ładny, ale okolica i mentalność kiboli... późny Gomułka - wczesny Gierek
Stadion nie jest w gdańsku tylko to stadion znicza pruszków w Pruszkowie jak nie wiesz, czy się nie znasz to się nie wypowiadaj.
A co to ma do rzeczy? Pokaż mi jeden nowoczesny stadion piłkarski z bieżnią.
Old Trafford
Wembley
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów