📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
"Kurwa KOZAKKKKKK" W Tle
Bramka nie powinna być zaliczona, bo bramkarz ewidentnie nie chciał tak zagrać.
@
To zglos to do PzPn
To zglos to do PzPn
Lares86 - nie wiem, która to liga, ale mnie to wygląda na w miarę porządny obiekt (bież//ORTnia, trybuny, normalne bramki, reklamy przy boisku, oświetlenie, dobra murawa itp.). Na oko - nowa druga lub nowa trzecia liga. konina? Chcesz zobaczyć marne ligi? Polecam klasę b i klasę c.
A w ogóle to nieźle pada. Myślę, że w normalnych warunkach by tak tego nie puścił.
A w ogóle to nieźle pada. Myślę, że w normalnych warunkach by tak tego nie puścił.
I liga, swoją drogą stadion na wypasie, jedna trybuna pod postacią hotelu .
Bieżnia?! Na chuj na stadionie piłkarskim bieżnia?! Pokaż mi nowoczesny stadion z bieżnią
Normalne bramki - japierdolę, bo w innych ligach są trójkątne w paski okrągłe.
Reklamy - bo o klasie stadionu świadczą reklamy.
Idź do kościoła się pomodlić, tam lubią takich jak Ty.
jak wyszedłem z gimnazjum i skończyła się presja p.t. "no co ty kurwa nie lubisz Lechii?" (wtedy dresów jeszcze nie było), przestałem wykazywać jakiekolwiek zainteresowanie polską ligą i jakoś nie żałuję.
Nie wiem co to za liga, ale stadion w Gdańsku, pierwszoligowej już teraz, Lechii też jest ładny, ale okolica i mentalność kiboli... późny Gomułka - wczesny Gierek
Nie wiem co to za liga, ale stadion w Gdańsku, pierwszoligowej już teraz, Lechii też jest ładny, ale okolica i mentalność kiboli... późny Gomułka - wczesny Gierek
Cytat:
wtedy dresów jeszcze nie było
Masz gościu 20 lat i pierdolisz farmazony jakbyś miał 70 i pamiętał rządy Gierka . Jak niby dresów nie było te 5-6 lat temu?! (Bo wtedy kończyłeś gimnazjum.)
kicolek - z choinki się urwałeś? Tak, są bieżnie na wielu stadionach, często na obiektach będących w naprawdę rewelacyjnym stanie, ale co jeśli klub ma kilkanaście sekcji i ni opłaca im się stawiać dodatkowego stadionu? Aha - nie pisałem, że to jest super nowoczesny obiekt sportowy. Zresztą... Polecam Stadiony Olimpijskie.
Normalne bramki - tak w niższych ligach są krzywe, nierówna wstawione, a siatki bywają dziurawe, ale to już jest egzotyka najniższych klas b i c.
Reklamy - tak o klasie świadczy reklama, a reklama też świadczy o sponsorze, który na ten obiekt pieniądze wyłożył. Ciekawe. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek na niezadbanym obiekcie typu "proszę o nalot bombowy" widział kiedykolwiek reklamy sponsorów.
Normalne bramki - tak w niższych ligach są krzywe, nierówna wstawione, a siatki bywają dziurawe, ale to już jest egzotyka najniższych klas b i c.
Reklamy - tak o klasie świadczy reklama, a reklama też świadczy o sponsorze, który na ten obiekt pieniądze wyłożył. Ciekawe. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek na niezadbanym obiekcie typu "proszę o nalot bombowy" widział kiedykolwiek reklamy sponsorów.
kicolek napisał/a:
Bieżnia?! Na chuj na stadionie piłkarskim bieżnia?! Pokaż mi nowoczesny stadion z bieżnią
Pokaż mi w Polsce normalny stadion.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów