18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
o................4 2010-04-25, 19:00
"Kurwa KOZAKKKKKK" W Tle
Zgłoś
eSeMGie 2010-04-25, 19:07
Bramkarz został lekko wysmiany przez tego pana po lewej xD
Zgłoś
Janus92 2010-04-25, 19:09 2
Bramka nie powinna być zaliczona, bo bramkarz ewidentnie nie chciał tak zagrać.
Zgłoś
a................0 2010-04-25, 19:12
@
To zglos to do PzPn
Zgłoś
an0ther 2010-04-25, 19:23
jak pompa w tle z tego bramkarza
Zgłoś
Lares86 2010-04-25, 20:23
Ale konina, która to liga?? Okręgówka?
Zgłoś
push3k 2010-04-25, 20:28 2
Lares86 - nie wiem, która to liga, ale mnie to wygląda na w miarę porządny obiekt (bież//ORTnia, trybuny, normalne bramki, reklamy przy boisku, oświetlenie, dobra murawa itp.). Na oko - nowa druga lub nowa trzecia liga. konina? Chcesz zobaczyć marne ligi? Polecam klasę b i klasę c.

A w ogóle to nieźle pada. Myślę, że w normalnych warunkach by tak tego nie puścił.
Zgłoś
ptasznik 2010-04-25, 20:37
Się znacie, normalna 1 liga
Zgłoś
Rience 2010-04-25, 20:39 1
I liga, swoją drogą stadion na wypasie, jedna trybuna pod postacią hotelu .
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-04-25, 20:54 3
Bieżnia?! Na chuj na stadionie piłkarskim bieżnia?! Pokaż mi nowoczesny stadion z bieżnią

Normalne bramki - japierdolę, bo w innych ligach są trójkątne w paski okrągłe.

Reklamy - bo o klasie stadionu świadczą reklamy.
Idź do kościoła się pomodlić, tam lubią takich jak Ty.

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
C................d 2010-04-25, 20:57
jak wyszedłem z gimnazjum i skończyła się presja p.t. "no co ty kurwa nie lubisz Lechii?" (wtedy dresów jeszcze nie było), przestałem wykazywać jakiekolwiek zainteresowanie polską ligą i jakoś nie żałuję.
Nie wiem co to za liga, ale stadion w Gdańsku, pierwszoligowej już teraz, Lechii też jest ładny, ale okolica i mentalność kiboli... późny Gomułka - wczesny Gierek
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-04-25, 21:28
Cytat:

wtedy dresów jeszcze nie było

Masz gościu 20 lat i pierdolisz farmazony jakbyś miał 70 i pamiętał rządy Gierka . Jak niby dresów nie było te 5-6 lat temu?! (Bo wtedy kończyłeś gimnazjum.)

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
push3k 2010-04-25, 21:32
kicolek - z choinki się urwałeś? Tak, są bieżnie na wielu stadionach, często na obiektach będących w naprawdę rewelacyjnym stanie, ale co jeśli klub ma kilkanaście sekcji i ni opłaca im się stawiać dodatkowego stadionu? Aha - nie pisałem, że to jest super nowoczesny obiekt sportowy. Zresztą... Polecam Stadiony Olimpijskie.

Normalne bramki - tak w niższych ligach są krzywe, nierówna wstawione, a siatki bywają dziurawe, ale to już jest egzotyka najniższych klas b i c.

Reklamy - tak o klasie świadczy reklama, a reklama też świadczy o sponsorze, który na ten obiekt pieniądze wyłożył. Ciekawe. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek na niezadbanym obiekcie typu "proszę o nalot bombowy" widział kiedykolwiek reklamy sponsorów.
Zgłoś
R................x 2010-04-25, 21:33 1
kicolek napisał/a:

Bieżnia?! Na chuj na stadionie piłkarskim bieżnia?! Pokaż mi nowoczesny stadion z bieżnią

Normalne bramki - japierdolę, bo w innych ligach są trójkątne w paski okrągłe.

Reklamy - bo o klasie stadionu świadczą reklamy.
Idź do kościoła się pomodlić, tam lubią takich jak Ty.

Pokaż mi w Polsce normalny stadion.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów