📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
moj znajomy ostatnio byl w takim stanie i pierdolil o trzaskowskim takze wez wypierdalaj
Czego pyta, przecież wszystko w porządku, chłop spokojnie nie może sobie poleżeć
Jeśli już mówimy o polityce to prawda jest taka, że tych co głosują na mniejsze zło albo przeciwko komuś powinno się odebrać prawa wyborcze bo są jebanymi amebami. Jeszcze jak słyszę to przekrzykiwanie między wyborcami Pissu a Poo to tak jakby słyszeć dwóch dałnów kłócących się o to kto zrobił większą kupę.
McQurwa napisał/a:
Elektorat 51,03% tak sobie wyobrażam
Powiem więcej. Ja sobie tak wyobrażam 100% z ostatnich wyborów.
To nie czasem Morąg , ten co w internetach śpiewał , o dziewczynie jak malina ? też taki szczerbaty roździw .
McQurwa napisał/a:
To raczej fake a ktoś tutaj ma ból dupy
McQurwa napisał/a:
A już się zastanawiałem gdzie po przegranej swojego wysokiego i przystojnego kandydata bez programu podziali się wyborcy najbardziej postępowej partii.
Szok jeden na filmiku drugi w komentarzu.
Zupełni kretyni i debile głosowali tak:
1) Andrzej Sebastian DUDA - 10 440 648 głosów, tj. 51,03% liczby głosów ważnych;
Kompletni idioci i niedorozwoje głosowali tak:
2) Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI - 10 018 263 głosy, tj. 48,97% liczby głosów ważnych.
20 milionów hołoty, która teraz się licytuje o to kto jest większym przegrywem.
1) Andrzej Sebastian DUDA - 10 440 648 głosów, tj. 51,03% liczby głosów ważnych;
Kompletni idioci i niedorozwoje głosowali tak:
2) Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI - 10 018 263 głosy, tj. 48,97% liczby głosów ważnych.
20 milionów hołoty, która teraz się licytuje o to kto jest większym przegrywem.
McQurwa napisał/a:
Ja sobie tak twoją matkę wyobrażam pedziu.
McQurwa napisał/a:
Uważam że wszyscy którzy wierzą w tą demokrację, również ty, są ludźmi bez poczucia własnej wartości, wmieszani w błoto ze wszystkimi wyborcami.
Będziecie tak dziamac na siebie do usranej śmierci, jak twoi rodzice i ich rodzice.
Przeglądając wasze spostrzeżenie rzeczywistości uważam że nie macie głębszej wartości:P
Good morning Wietnam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów