Jakiś samochód zdaje się wyższy dokonuje skrętu w prawo w uliczkę biegnącą na wprost jednakże nie zauważa chyłkiem przemykającego motocyklisty, który zostaje potrącony i zalicza szuranie po asfalcie w nieprzytomności.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale się zaczął rozmazywać na asfalcie.
I will wear you like a condom.
jeśli masz ograniczenie do 70dyszek to możesz ruchać innych z prawej, jeśli masz dwa pasy. Zasraniec z ciężarówki ze środkowego pasa do jazdy prosto, skręcał w prawo, wiec mi tu nie pierdol
jeśli masz ograniczenie do 70dyszek to możesz ruchać innych z prawej, jeśli masz dwa pasy. Zasraniec z ciężarówki ze środkowego pasa do jazdy prosto, skręcał w prawo, wiec mi tu nie pierdol
Serio uważacie, że polskie prawo drogowe obowiązuje w krajach 3-ciego świata? LoL spuchnięte mózgi.
@up
jakbyś jeździł po świecie to byś wiedział, ale lepiej jeździć myszka po google maps i opowiadać jak to jest zajebiście
p.s. lepiej mieć spuchnięty niżeli wcale
jakbyś jeździł po świecie to byś wiedział, ale lepiej jeździć myszka po google maps i opowiadać jak to jest zajebiście
p.s. lepiej mieć spuchnięty niżeli wcale
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów