📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mógł mu bardziej wklepać, przecież to jednokierunkowa jest...
No to ci powiem, że np. w Niemczech są ulice jednokierunkowe, ale jeden kierunek nie dotyczy rowerzystów i hulajnóg! To jest dopiero jazda.
I kurwa prawidłowo go potraktował, szkoda że tak słabo w jape dostał
Mandat plus parę punktów za jazdę pod prąd
ChulajPIZDA - nowa generacja debili tzn sie te same debile tylko na nowym sprzęcie...
Wpierdolił sie w ruch jadąc pod prąd w gościa co przechodził na 2 stronę ulicy i jeszcze kurwa sie buntuje dobrze mu gościu wyjebał,
dobrze że go tym strzałem w morde nie zabił bo by jeszcze poszedł siedzieć za śmiecia... nie warto.
Wpierdolił sie w ruch jadąc pod prąd w gościa co przechodził na 2 stronę ulicy i jeszcze kurwa sie buntuje dobrze mu gościu wyjebał,
dobrze że go tym strzałem w morde nie zabił bo by jeszcze poszedł siedzieć za śmiecia... nie warto.
Quassar napisał/a:
ChulajPIZDA - nowa generacja debili tzn sie te same debile tylko na nowym sprzęcie...
No, nie do końca. Bo są kraje, gdzie hulajnogi są traktowane jak rowery. A bardzo często w jednokierunkową masz znasz "nie dotyczy rowerów". Chuja wiesz czy w tym przypadku koleś nie jechał prawidłowo, a typ się wpierdolił na jezdnię bez pasów. Zawsze tak wyrokami rzucanie, nie mając podstawowych danych? xD
~DMT napisał/a:
Mógł mu bardziej wklepać, przecież to jednokierunkowa jest...
A tamten mu powinien oddać, bo przecież przejścia tam nie ma
Brzmi trochę jak kontrapasy w Krakowie, jak jest ulica jednokierunkowe, to w drugą stronę masz poprawdozny pas dla rowerów xd
Znawca_Cipek napisał/a:
No to ci powiem, że np. w Niemczech są ulice jednokierunkowe, ale jeden kierunek nie dotyczy rowerzystów i hulajnóg! To jest dopiero jazda.
Łoo Panie kochaniutki w Polsce kontrpasy rowerowe też są.
tak kurwa dajcie wszystkim technologie pod ry potem takie akcje są wypadki na hulajnogach, zboki zdjecią w autobusach robią bo zobaczą małolatę i leci foto do fap folderu, kiedyś to było jak nie było w telefonach aparatów...
o kurwa ile tu sie dzieje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów