niech znika on i kazdy inny przedstawiciel wszelakiego rodzaju religii otumaniajacej ciemne masy.
najwyzszy czas jednoczyc swoje sily jako gatunek i wspolnie patrzec w kierunku gwiazd, a z tym zacofanstwem trzeba juz konczyc.
nie tu na ziemi a w kosmosie znajdziemy odpowiedzi, nasza przyszlosc i przygody.
nie w religii a w nauce.
tak samo trzeba skonczyc z przeznaczaniem pojebanych ilosci pieniedzy na technologie, ktore maja umozliwiac nam jak naj efektywniejsze mordowanie siebie nawzajem. majatki koscielne tez przekazac na powyzszy cel, a to kupa siana.
takze niech znika i to nie tylko jako hologram niech to bedzie symbol i omen jego znikniecia
Hologramy istnieją nie od dziś. Technologia jest tak zaawansowana że byście się za głowę złapali gdybyście zobaczyli co ma wojsko i rządy w swoim posiadaniu.
Myślicie że ta pandemia to też zwykły przypadek?
Jak zwykle w komentarzach brak powagi.
Hologramy istnieją nie od dziś. Technologia jest tak zaawansowana że byście się za głowę złapali gdybyście zobaczyli co ma wojsko i rządy w swoim posiadaniu.
Rozwiń temat
jak zapraszasz to dolaczam.
niech znika on i kazdy inny przedstawiciel wszelakiego rodzaju religii otumaniajacej ciemne masy.
najwyzszy czas jednoczyc swoje sily jako gatunek i wspolnie patrzec w kierunku gwiazd, a z tym zacofanstwem trzeba juz konczyc.
nie tu na ziemi a w kosmosie znajdziemy odpowiedzi, nasza przyszlosc i przygody.
nie w religii a w nauce.
tak samo trzeba skonczyc z przeznaczaniem poj***nych ilosci pieniedzy na technologie, ktore maja umozliwiac nam jak naj efektywniejsze mordowanie siebie nawzajem. majatki koscielne tez przekazac na powyzszy cel, a to kupa siana.
takze niech znika i to nie tylko jako hologram niech to bedzie symbol i omen jego znikniecia
Jezu jak Ty bredzisz. Zastanawiasz się czasem co pizesz?
Jak zwykle w komentarzach brak powagi.
Tak myślę,że to zwykły przypadek. Jeśli myślisz inaczej to proszę jakiklowiek dowód. Bo takie pierdolenie to wiesz możesz między bajki włożyć.
Jezu jak Ty bredzisz. Zastanawiasz się czasem co pizesz?
Tak myślę,że to zwykły przypadek. Jeśli myślisz inaczej to proszę jakiklowiek dowód. Bo takie pierdolenie to wiesz możesz między bajki włożyć.
archive.4plebs.org/pol/thread/241674007
To było przewidziane już pod koniec stycznia. Czytałem ten wpis w pierwszym tygodniu lutego.
Niech każdy wierzy w co chce, poczekamy zobaczymy jakie zmiany będą pod pretekstem pandemii. Zmiany które przed pandemią nie przeszłyby.
Polecam też korzystać z internetu w celu znalezienia informacji a nie z rządowych telewizji.
To było przewidziane już pod koniec stycznia. Czytałem ten wpis w pierwszym tygodniu lutego.
Niech każdy wierzy w co chce, poczekamy zobaczymy jakie zmiany będą pod pretekstem pandemii. Zmiany które przed pandemią nie przeszłyby.
Polecam też korzystać z internetu w celu znalezienia informacji a nie z rządowych telewizji.
Pod koniec stycznia jak w grudniu jux byla pandemia w chinach? Brak ci informacji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów