18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Zniszczona kariera
nectovelius • 2015-01-23, 9:55
Pracownik apple niszczy karierę biednemu murzynowi, którego nie stać na laptopa.
Angielski wymagany na poziomie sześciolatka

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
saves 2015-01-23, 10:10 10
Faktycznie murzyn biedny. Nawet na porządne łańcuchy go nie stać.
Zgłoś
mrokussw 2015-01-23, 10:14
No wlaśnie coś mi nie pasuje że murzyn w normalnej pracy teraz będzie przynajmniej we właściwym miejscu bo oni zazwyczaj to tylko dilerka , porwania , kradzieże
Zgłoś
WojtkU 2015-01-23, 10:43 1
co on na przepustce chce zrobic kariere?
Zgłoś
Tco 2015-01-23, 10:47 16
Pierdolone czarne zero. Nic dziwnego ze w usa, do takiego czarnego plebsu policja strzela dla sportu, jak do kaczek

Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Zgłoś
Mr.Drwalu 2015-01-23, 10:57 28
Jestem murzynem! Mogę wszystko!
Cholerne karaluchy XXI wieku.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Novik 2015-01-23, 11:06 5
"ukradnę" pomyślał
Zgłoś
Matush5 2015-01-23, 11:09 9
Skurwysyn jebany wszędzie na litość, przyczajka niby, że biedy nigga ale kurwa łapy do apple pcha za 3x więcej niż normalny sprzęt I te grane "uczucia" żeby był w centrum uwagi bo myślał, że obrzucą go laptopami jak porute odjebie na sklepie... Pierdolone kurestwo aż nóż się w kieszeni otwiera.
Zgłoś
remi1982 2015-01-23, 11:16 13
Kurwa zawsze mam problem ze zrozumieniem tego czarnego akcentu. Biały mówi jakoś normalnie, a ten czarnuch cedzi coś przez zęby, z dziwnym akcentem i chuj wie o co mu chodzi.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
Ostrovsky 2015-01-23, 11:31 4
Widać od razu po jego zachowaniu że albo chory na głowę, albo brał coś i mu siadło na głowę.
Faktycznie biedny,zatrudniłbym go na plantacji żeby mógł sobie kupić laptopa.
Zgłoś
Prze-moc 2015-01-23, 11:33
murzyny tez ludzie tacy sami jak my , mówili w tv .Ja jednak widze co innego
Zgłoś
primas 2015-01-23, 12:49 3
Zastanawialiście się kiedyś, jakim kurwa cudem ktoś nauczył te łyse małpy mówić?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów