DarkSaian napisał/a:
Do cudownych administratorów. Już wywaliliście mi jeden film z harda gdzie pokazałem trupa żołnierza i zniszczone czołgi, za "Brak szczegółowego opisu zdarzenia." Co jest absurdalne ze h... Co mam jeszcze napisać o tych filmach żebyście tego nie wykasowali?
sekunda wpisania w google i jest opis który wystarczy wkleić aby temat spełniał wymogi regulaminu narzucone przez właściciela forum:
Cytat:
24 lutego nad ranem rozpoczęła się wojna pomiędzy Rosją a Ukrainą. Władimir Putin wydał rozkaz przeprowadzenia operacji militarnej na terenie Donbasu, ale pociski spadają także w innych miastach w kraju, w tym w Kijowie, Charkowie, Odessie i Łucku na zachodzie kraju. Ataki mają miejsce coraz bliżej polskich granic. Pierwszy bilans sprzed godz. 9 mówił o ośmiu ofiarach śmiertelnych.
Po godz. 6 Reuters informował, że rakiety uderzyły w ukraińskie centra dowodzenia w Kijowie i Charkowie.
Wczesnym rankiem, według informacji byłego ministra infrastruktury Ukrainy Wołodymyra Olelana, pociski spadły w miejscowościach na terenie całego kraju, w tym na zachodzie Ukrainy, która w świadomości mieszkańców uznawana była za bezpieczną. Ukraińcy, z którymi rozmawialiśmy jeszcze dzień przed inwazją Rosji, kreślili rożne scenariusze, ale ten najczarniejszy przewidywał atak na wschodnią, centralną i południową część kraju, choć obawiano się też szturmu na granicy białorusko-ukraińskiej.
Od części mieszkańców Kijowa czy wschodnich części kraju słyszeliśmy, że w razie ataku schronienia szukać mogą na zachodzie kraju. Okazuje się, że Putin uderzył także tam.