18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
wiktor4024 2012-07-28, 15:22 1
Amerykanie to maja wybuchowe zycie
Zgłoś
magnez 2012-07-28, 15:31
masz tv w kompie-ale jestes zajebisty
Zgłoś
pawelwmd 2012-07-28, 18:08
To wszystko jest sklejone z kilku odcinków programu pt. "Sekundy grozy". Jeśli chcecie więcej wrażeń - discovery
Zgłoś
K................n 2012-07-28, 18:09
A ludzie tradycyjnie się gapią dopóki coś nagle nie zaczyna wybuchać lub się walić, wtedy spieprzają w podskokach, zamiast od razu oddalić się w obliczu niebezpieczeństwa
Zgłoś
vanditte 2012-07-28, 18:29 3
Więcej takich filmików poproszę

Zgłoś
petru23 2012-07-28, 20:00
fajna skłądanka ale...
jak na amerykanów to brakuje mi rannego psa. W większości filmów USA jest motyw z psem. Wyciskacz łez jak chuj.
Zgłoś
czerwo64 2012-07-29, 1:23
najlepsze jest to ze ta skladanka to bylo 20 polgodzinnych odcinkow, kazda scenke powtorza 40 razy wrzuca co 2 reklamy i gotowy odcinek, a za to ze posklejane piwo!
Zgłoś
Hogasek 2012-07-29, 13:40
Ja się pytam. Gdzie był `Bóg` w tych momentach ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów