Czarny vs biały. Jeden raz białaskowi nie wystarczył.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I taki odpad reprezentuje białą rasę?
KFCnigget napisał/a:
to chyba jakaś ustawka, przecież on czeka na te ciosy XD
Widać, że naćpany jest
Już by janda lepiej to zagrała.
Żałosny pajac chodź czarna pantera xxxl jak na swoją tuszę zgrabnie wyprowadziła te mordercze ciosy
"Jeden raz białaskowi nie wystarczył" napisałeś jak jakiś murzyn. Nie białasowi tylko człowiekowi każdy by zrozumiał który to który
Jabany smiec kamerzysta pierdolony.... dobrze wie, ze bialy bez ciosu ledwo co stoi, zachecil go tylko po to by bialy ponownie dostal w morde.
Brawo, białe małpy powinny znać swoje miejsce! Pod butem czarnego Pana.
Biały śmieć, i głupi niga.
Nie oszukujmy się u nas takich ćpunów też się nie szanuje... a ma mi być żal tylko dlatego że jest jedynym białym na filmiku? meh.
Nigasy w ameryce są jak nasze sebixy tylko większy dostęp do broni.
Ryzykować odsiadkę tylko dlatego że ćpun uderzy głową o chodnik nie warte zachodu... pomijam fakt dlaczego takiego leszcze naćpanego ktoś miałby oklepać chyba że mu zagraża... konsekwencje nie współmierne do korzyści.
Co do
tak jak naszych żuli za browara lub wódkę zachęcają.
Się tak dojebaliście do kolorowych a poza kebabem to na oczy ich nie widzieliście.
Zamiast tak płakać na nigasów to ogarnijcie kolegów kloszardów i patole która wstyd przynosi na całą białą europę.
Wielcy patrioci którzy ćpunów bija i nienawidzą ale handlują prochami i bawią się maczetami.
Zasadnicza służba wojskowa powinna być przywrócona dla każdego zjeba który edukacje skończył na podstawówce.
Nie oszukujmy się u nas takich ćpunów też się nie szanuje... a ma mi być żal tylko dlatego że jest jedynym białym na filmiku? meh.
Nigasy w ameryce są jak nasze sebixy tylko większy dostęp do broni.
Ryzykować odsiadkę tylko dlatego że ćpun uderzy głową o chodnik nie warte zachodu... pomijam fakt dlaczego takiego leszcze naćpanego ktoś miałby oklepać chyba że mu zagraża... konsekwencje nie współmierne do korzyści.
Co do
JaTylkonaChwile napisał/a:
Jabany smiec kamerzysta pierdolony.... dobrze wie, ze bialy bez ciosu ledwo co stoi, zachecil go tylko po to by bialy ponownie dostal w morde.
tak jak naszych żuli za browara lub wódkę zachęcają.
Się tak dojebaliście do kolorowych a poza kebabem to na oczy ich nie widzieliście.
Zamiast tak płakać na nigasów to ogarnijcie kolegów kloszardów i patole która wstyd przynosi na całą białą europę.
Wielcy patrioci którzy ćpunów bija i nienawidzą ale handlują prochami i bawią się maczetami.
Zasadnicza służba wojskowa powinna być przywrócona dla każdego zjeba który edukacje skończył na podstawówce.
Białas ma 1,6 m wzrostu, jest naćpany lub kompletnie pijany.
Jak kogos podnieca bicie tego "czegos" to naczy, że ma problem
Jak kogos podnieca bicie tego "czegos" to naczy, że ma problem
Aha . Czyli to kolejne konto halmana . Tyle browarów ma na swoim koncie ze musiał drugie otworzyć bo na starym brak miejsca na bezalkoholowe. Szkoda mi ciebie, 3 w nocy 4 5 czy 17 po południu a ten tematy wrzuca . Brak dupy czy kutasa , brak znajomych brak hobby .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów