18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
znow mama madzi
J................o • 2013-09-07, 13:28
Bo afera z mama madzi nie mogla skonczyć się "od tak".

Ps. do takich właśnie więzień trafiają celebryci, aktorzy, sportowcy i wpływowi ludzie za te jazdy po pijaku, pobicia i inne przestępstwa.
Zgłoś
Hrodgar 2013-09-07, 20:08 5
Hangman108 napisał/a:

Właśnie tak powinny wyglądać wszystkie więzienia. Karą jest przebywanie w zamknięciu, a rolą więzienia jest resocjalizacja. W większości przypadków, gdy do pierdla trafia złodziej, po kilku latach wychodzi lepiej wyszkolony i z kontaktami wśród innych bandytów. Porównajcie sobie dane o recydywie w bogatych krajach (gdzie więzienia wyglądają jak to na zdjęciu), a we wschodniej Europie. U nas często ludzie idący siedzieć za drobne przestępstwa, drugi raz trafiają za kratki już za ciężki bandytyzm.

Więzienie ma przede wszystkim za zadanie odseparować element niechciany od zdrowego społeczeństwa. W celi powinno być łózko, sracz, umywalka i półeczka na książki. Cele powinny być 1 i 2 osobowe, zero TV czy innego badziewia. Osadzony ma albo siedzieć na dupie i myśleć o tym że już nigdy więcej tego nie zrobi, albo zapierdzielać na utrzymanie w więzieniu.
Ostatnim okresem normalności w Europie to przełom XIX i XX wieku.

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
r................a 2013-09-07, 21:59 1
BongMan napisał/a:

"Okrutna dzieciobójczyni" no ja pierdolę Pismak powinien dostać chuja w dupę i taką karę, żeby jego wnuki jeszcze ją spłacały. Wyrok jest nieprawomocny i nikt nie ma żadnego prawa, w tym moralnego, nazywać tej kobiety dzieciobójczynią.

Mało tego - media tak ją nazywały, zanim jeszcze w ogóle proces się rozpoczął. Powinni chuje za to grubo beknąć.

Zgadzam się, jeżeli Polska jest państwem prawa powinno się szanować wyroki sądów.
Uważam, że człowiek jest niewinny do momentu ustanowienia prawomocnego wyroku i tak to powinno działać. Jeżeli myślisz inaczej jesteś na poziomie średniowiecza i kozojebców, którzy o winie decydują nożem lub kamieniami.
Każdy może znaleźć się w takiej sytuacji choćby z pomówienia, winę należy udowodnić, a nie udowadniać swoją niewinność.
Tyle o tym.
Zgłoś
huzi83 2013-09-07, 22:05
za moje pieniądze KURWAAAAAAAA
Zgłoś
bloodwar 2013-09-07, 22:34 4
Zarówno "mordercze" warunki w więzieniach (jak np. w Rosji, Tajlandii, krajach Ameryki Południowej) jak i "luzackie" (jak w Szwajcarii czy Szwecji) nie mają większego wpływu na osadzonych. Wiadomo, pewien procent się resocjalizuje, po więzieniu szuka pracy, stalej partnerki, separuje się od wódki, narkotyków i towarzystwa i prowadzi normalne życie, ale niestety większośc jest słaba psychicznie i po jakimś czasie wraca do złych nałogów. A "resocjalizacja" kogoś, kto na pewnym etapie swojego życia na trzeźwo, w sposób zdecydowany i przemyślany decyduje się zabić, pozornie najważniejsza osobę w swoim życiu: swoje dziecko, zrodzone ze swojej krwi i noszone przez 9 miesięcy pod sercem, raczej jest niemożliwa, wiec IMHO "resocjalizacja" takiej osoby to strata czasu i pieniędzy

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
matt24 2013-09-08, 23:01 3
Przestancie sie tak podniecać tym zdjęciem, ta pizda nigdy tam nie trafi.Zdjecie przedstawia spacerniak ale dla osadzonych z niskimi wyrokami.Dla takich jak ona jest spacerniak z drugiej strony i tam nie ma juz tak rózowo wysoki plot prawie zero zieleni stara ławka z której i tak klawisze gonią tępe pindy bo w czasie spaceru nie ma siedzenia.Nie bedzie tv i radia zadej muzyki relaksacyjnej i tym podobnych pierdół.W czasie odbywania kary bedzie zamknieta przez 23godz na dobe.Na jakiekolwiek przywileje bedzie mogla liczyc dopiero za x lat.Wiem bo jestem tam czesto i gadam z klawiszami jak to wyglada.
Zgłoś
Mr0K 2013-09-09, 1:46 1
system więziennictwa jest po prostu pojebany przez ten socjalizm i unie europejskie. Bezdomni się tułają po ulicach w zime, a te skurwysyny za pieniądze uczciwych ludzi wylegują się w luksusach. Tak, wiem, ból dupy, ale chyba każdy przyzna racje, że coraz bardziej absurdalny ten świat się staje
Zgłoś
Jeadong 2013-09-09, 1:54
Bongman jebany troluchu ^^
Zgłoś
Antek009 2013-09-09, 1:59
Teraz żałuję, że nie mam dzieci bo też mi wszystko z rąk leci...
Zgłoś
rozyk 2013-09-09, 4:18
zajebisiscie siedziec 25 lat w wizieniu z mozliwoscia odwolania po polowie wyroku podejrzewam , po prostu marzenie kazdego czlowieka siedziec w pierdlu, o czym wy do mnie pierdolicie ?
Zgłoś
voidinfinity 2013-09-09, 8:48
rebelka napisał/a:

jeżeli Polska jest państwem prawa

I tu cały wywód wziął w łeb, bo Polska nie jest państwem prawa.

A btw. Wujek adi gazował żydów w zgodzie z prawem, więc argument "bo takie jest prawo" można łatwo ominąć.

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
Goger 2013-09-09, 8:52
Jak dla mnie instytucja więzienna jest do dupy, siedzi taki przegryw w więzieniu, nic nie robi a my za to płacimy. Gdyby wysłać ich do kamieniołomu aby zarabiali na swój pobyt to było by to rozwiązanie nawet dobre, aczkolwiek pojawiła by się grupa ludzi która powie że osadzeni zabierają prace uczciwym ludziom... No i tak w koło Macieju.
a mama Madzi powinna dostać dożywocie albo krzesło...
Zgłoś
eboleq 2013-09-09, 11:54
farenc napisał/a:

Hangman108, W ogóle się z tobą nie zgadzam, lepsze warunki niczego tu nie zmienią skoro i tak w tym miejscu będzie ten sam plebs i patologia. Oni powinni zapierdalać na 2 dwie zmiany aby móc samemu zapłacić za swój pobyt w więzieniu i przy okazji przysłużyć się jakoś społeczeństwu, którego prawo złamali. Jak będą ciężko pracować dzień w dzień to nie będą mieli czasu na jakieś głupoty. Przez te wszystkie przepracowane lata po wyjściu z więzienia można by mu dać jakiś % dzięki czemu nie byłby całkowitym gołodupcem i przynajmniej miałby jakieś środki aby wrócić do społeczeństwa. Nie widzę powodu aby obywatele mieli płacić na nich aby mieli w więzieniu lepsze warunki niż my na wolności... jebane lewackie pierdolenie. Z gówna bata nie ukręcisz, nie ma co się oszukiwać.

niby jak mają pracować? sadząc marchew czy co? marchew i inne żarcie dowozi Józek z bazaru, który ma kasę z tego. Może mają sprzątać? Sprząta ciocia Jadzia, która ma z tego kasę. Tam siedzieć "niby" w dobrych warunkach i wyjść nie mając nic. To jest kara, a nie uciułać kaskę w więzieniu.
Zgłoś
zypon 2013-09-09, 12:43
pierdoli mi mama madzi ! czym sie kurwa mac jaracie. nie wiem, ale podejrzewam ze w ciagu miesiaca kilka wyrodnych matek zajebuje swoje male dzieci wiec co sie tak ekscytujecie ?
Zgłoś
xarkons 2013-09-09, 15:04
farenc napisał/a:

Hangman108, W ogóle się z tobą nie zgadzam, lepsze warunki niczego tu nie zmienią skoro i tak w tym miejscu będzie ten sam plebs i patologia. Oni powinni zapierdalać na 2 dwie zmiany aby móc samemu zapłacić za swój pobyt w więzieniu i przy okazji przysłużyć się jakoś społeczeństwu, którego prawo złamali. Jak będą ciężko pracować dzień w dzień to nie będą mieli czasu na jakieś głupoty. Przez te wszystkie przepracowane lata po wyjściu z więzienia można by mu dać jakiś % dzięki czemu nie byłby całkowitym gołodupcem i przynajmniej miałby jakieś środki aby wrócić do społeczeństwa. Nie widzę powodu aby obywatele mieli płacić na nich aby mieli w więzieniu lepsze warunki niż my na wolności... jebane lewackie pierdolenie. Z gówna bata nie ukręcisz, nie ma co się oszukiwać.

Dobrze mowi polac mu.
Zgłoś
vasre 2013-09-09, 15:32 1
Więźniowie sprzątać ulice i pielić parki !!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów