Zagapił się i tyle.
Tallin, Estonia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Harleyowcy i wszystko jasne - jeżdżą jak ostatnie pizdy, ale uważają się za nadludzi.
24h parkingu tylko 3 euro!
Frajerzy na motorach.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
że ci sie kurwa chce całe orchewidets.ru wpierdalać na sadistica tylko po to, zeby dostac jakies jebane wirtualne piwa
przejrzec wszystkie "twoje" posty, to wszystko z tego wlasnie serwisu zajebane
że ci sie kurwa chce całe orchewidets.ru wpierdalać na sadistica tylko po to, zeby dostac jakies jebane wirtualne piwa
przejrzec wszystkie "twoje" posty, to wszystko z tego wlasnie serwisu zajebane
youtube.com/watch?v=t0g6lUzLj-4
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów