Czarnuchy jedne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Czarnuchy jedne
Jak ja mam walczyć z rasizmem, jak już i mnie to wkurwia...
Powinni stawiać pomniki dla KKK, wybawcy w grobie się przewracają..
No ale sami do tego doprowadzili. Należy się i już. Najgorsze w tym wszystkim jest brak nie uchronności od kary. Postępowy zachód.
W każdym sklepie powinni mieć spluwę nikt by nawet nie próbował kraść
żyjemy w bardzo dziwnych czasach. Osobnik człekokształtny płci żeńskiej jawnie kradnie okulary w centrum jednocześnie wszystko nagrywając/streamijac. Należałoby zadać sobie pytanie: jak to się stało, że dzieją się tak niestworzone rzeczy?
SkoPio1 napisał/a:
Zdefiniuj.
Słusznie prawisz. Teraz mam np. normalnie ale bardzo często od jakiegoś czasu obraz mam poszatkowany w nieregularne paski, często przeplatany komentarzem, opisem lub drugim filmikiem.
Zaznaczam, że to nie jest kwestia stanu trzeźwości
Dziwię się właścicielom sklepów najtańsze rozwiązanie antywłamaniowa folia na szyby i blokada drzwi potem tel na 911a tak w ogóle to jebać małpy ciapate i inne gówno co nie potrafi żyć normalnie go gazu kurwy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów