18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Kto nie wybrzydza, ten... - teraz popularne
Wstalodziany 2021-08-16, 17:27 3
Motorzysta ma ryj zdarty?
Temat zatem piwka warty!

...i dałbym drugie za Fade to grey
Zgłoś
Halman 2021-08-16, 17:30
Wstalodziany napisał/a:

...i dałbym drugie za Fade to grey

w końcu ktoś to docenił..
Zgłoś
A................0 2021-08-16, 17:43
Leci piwko za muzyczkę. A ciężarówki i tak by się zderzyły przez tego młota co po drodze łaził.
Zgłoś
cuurniprime 2021-08-16, 18:03
Anosa20 napisał/a:

Leci piwko za muzyczkę..

Nom, niezła niezła. Ale teledysk...

Zgłoś
35i 2021-08-16, 18:39 3
Halman napisał/a:

w końcu ktoś to docenił..

Ja już zdążyłem docenić ten kawałek w latach osiemdziesiątych. Człowiek bał się odkurzacz odpalić, żeby przypadkiem tego nie usłyszeć. Autorem tego kawałka jest Midge Ure , lider jednej z moich ulubionych grup z tamtego okresu (Ultravox).

Zgłoś
A................0 2021-08-16, 18:53
cuurniprime napisał/a:

Nom, niezła niezła. Ale teledysk...

O panie srogie piguły były brane podczas tworzenia tego teledysku

Zgłoś
35i 2021-08-16, 18:58 1
Anosa20 napisał/a:

O panie srogie piguły były brane podczas tworzenia tego teledysku

Raczej taka moda, muzyka dyskotekowa wywodzi się klubów gejowskich. Tak jak bity do kawałków break dance i wczesnego hip hopu, nygusy brały od Kraftwerku.
Zgłoś
saves 2021-08-16, 19:16 1
Na końcu wypalił DPF-a.
A muzyka z lat 80 jest najlepsza. Późniejsza to już mało udane kalki czerpiące garściami z tamtego okresu. Style pop czy new romantic do dziś można usłyszeć w wielu kawałkach.
Zgłoś
35i 2021-08-16, 19:19
saves napisał/a:

Na końcu wypalił DPF-a.
A muzyka z lat 80 jest najlepsza. Późniejsza to już mało udane kalki czerpiące garściami z tamtego okresu. Style pop czy new romantic do dziś można usłyszeć w wielu kawałkach.

Bo wtedy muzycy mieli coś do powiedzenia, a nie tylko producenci i księgowi. To se ne vrati.
Edit:
Komu ja to piszę, dopiero spojrzałem na Twój wiek.
Zgłoś
Marco_Zg 2021-08-16, 19:55
Wnioskując z tego co się posypało z kipy, to przewoził samych czarnych..
Zgłoś
kulofsky 2021-08-16, 19:58
Piwko obowiązkowo za muzę.
Zgłoś
andreas608 2021-08-16, 20:18
35i napisał/a:

Ja już zdążyłem docenić ten kawałek w latach osiemdziesiątych. Człowiek bał się odkurzacz odpalić, żeby przypadkiem tego nie usłyszeć. Autorem tego kawałka jest Midge Ure , lider jednej z moich ulubionych grup z tamtego okresu (Ultravox).

Piwo za Ultravox, jedna z lepszych ekip tamtych czasów
Zgłoś
angel_punx 2021-08-16, 20:47 1
Cieszy że wciąż są ludzie doceniający muzykę lat '80, która jest moją ulubioną. Pamiętam jak będąc wtedy gówniarzem nagrywałem te kawałki z radia na mono kasetowca Kasprzaka, z listy przebojów Trójki Marka Niedźwieckiego.
Zgłoś
dracov6664 2021-08-16, 21:03
Tu byłem. Tony Halik 2021

Tu byłem. Tony Halik 2021
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów