📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
Leci piwko za muzyczkę. A ciężarówki i tak by się zderzyły przez tego młota co po drodze łaził.
Halman napisał/a:
w końcu ktoś to docenił..
Ja już zdążyłem docenić ten kawałek w latach osiemdziesiątych. Człowiek bał się odkurzacz odpalić, żeby przypadkiem tego nie usłyszeć. Autorem tego kawałka jest Midge Ure , lider jednej z moich ulubionych grup z tamtego okresu (Ultravox).
cuurniprime napisał/a:
Nom, niezła niezła. Ale teledysk...
O panie srogie piguły były brane podczas tworzenia tego teledysku
Anosa20 napisał/a:
O panie srogie piguły były brane podczas tworzenia tego teledysku
Raczej taka moda, muzyka dyskotekowa wywodzi się klubów gejowskich. Tak jak bity do kawałków break dance i wczesnego hip hopu, nygusy brały od Kraftwerku.
Na końcu wypalił DPF-a.
A muzyka z lat 80 jest najlepsza. Późniejsza to już mało udane kalki czerpiące garściami z tamtego okresu. Style pop czy new romantic do dziś można usłyszeć w wielu kawałkach.
A muzyka z lat 80 jest najlepsza. Późniejsza to już mało udane kalki czerpiące garściami z tamtego okresu. Style pop czy new romantic do dziś można usłyszeć w wielu kawałkach.
saves napisał/a:
Na końcu wypalił DPF-a.
Bo wtedy muzycy mieli coś do powiedzenia, a nie tylko producenci i księgowi. To se ne vrati.
Edit:
Komu ja to piszę, dopiero spojrzałem na Twój wiek.
Wnioskując z tego co się posypało z kipy, to przewoził samych czarnych..
35i napisał/a:
Ja już zdążyłem docenić ten kawałek w latach osiemdziesiątych. Człowiek bał się odkurzacz odpalić, żeby przypadkiem tego nie usłyszeć. Autorem tego kawałka jest Midge Ure , lider jednej z moich ulubionych grup z tamtego okresu (Ultravox).
Piwo za Ultravox, jedna z lepszych ekip tamtych czasów
Cieszy że wciąż są ludzie doceniający muzykę lat '80, która jest moją ulubioną. Pamiętam jak będąc wtedy gówniarzem nagrywałem te kawałki z radia na mono kasetowca Kasprzaka, z listy przebojów Trójki Marka Niedźwieckiego.
Tu byłem. Tony Halik 2021
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów